Prima pagină » Ce s-a ales de celebra Eva Kiss. Cu ce se ocupă acum artista iubită de toți românii

Ce s-a ales de celebra Eva Kiss. Cu ce se ocupă acum artista iubită de toți românii

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-s-a-ales-de-celebra-eva-kiss.-cu-ce-se-ocupa-acum-artista-iubita-de-toti-romanii

Eva Kiss se numără printre vocile cele mai iubite ale Generației de Aur a muzicii ușoare! Adorată de milioane de români, artista duce acum o viață absolut minunată, deși trecut a fost plin de obstacole. După ce a plecat din țară în anii 90 alături de soțul său, artista a cunoscut succesul și în afară.

Prima căsnicie a artistei a fost plină de abuzuri și durere. După ce a divorțat de primul soț care era foarte violent acesta i-a interzis să își mai vadă băiatul, amenințând-o cu moartea. Ulterior și-a întâlnit cel de-al doilea soț care i-a oferit o cu totul altă viață, mai ales după ce au plecat amândoi în Danemarca.

Eva Kiss, artista iubită de români, a plecat din țară 

„Am plecat din țară din motive sentimentale urmându-mi soțul, care alesese drumul exilului. Radu a cântat 17 ani prin străinătate, începând cu Finlanda, în formația „Roșu și negru”, apoi în grupul lui Micky Popescu, cu care „a bătut” Germania 9 ani, și în final cu „Romanticii”, cu care a cântat în Kuweit, Arabia Saudită și Dubai. În 1981, a pus bazele propriei formații, „R.C’s Band”, alături de care am făcut și eu un turneu de 6 luni în Siria. Ne cunoscuserăm cu câteva luni înainte, la barul Melody, unde cântam amândoi.

În 1984, din cauza unor „binevoitori”, lui Radu i s-a luat pașaportul și i s-a interzis să mai plece din țară. Așa că a fost nevoit să-și restrângă activitatea la România. Am cântat împreună, ba prin București, la restaurantele Ambasador, Modern, Doina, ori Salonul Spaniol, ba pe litoral, la barul Internațional, din Olimp, sau la barul Melodii, din Mamaia.

Eva Kiss: „Am plecat din țară din motive sentimentale”

Dintr-un anume punct de vedere, era frumos. Între timp, deveniserăm soți, eram mereu împreună, dar nedreptatea care-i fusese făcută îl macină zi de zi, așa că, atunci când i s-a ivit ocazia, a fugit din țară.

Nu înainte însă de a se asigura că aveam să-l urmez. Și m-am ținut de promisiune: pe 26 ianuarie 1990, după un an și unsprezece luni, am plecat după el, împreună cu cele două fete, Alexandra, care nici nu împlinise doi ani, și Eva, fata mea din prima căsătorie, care la 18 ani era deja o domnișoară.”, a spus artista într-un interviu pentru formula AS.

Ajunsă la vârsta de 70 de ani, artista se bucură de o carieră plină de reușite, dar și de un tonus de invidiat. Succesul său a răsunat și peste hotare, fiind aplaudată de Regina Margareta a II-a a Danemarcei.

„Am tradus câteva melodii compuse de soțul meu, Constantin Radu care s-au bucurat de succes aici, în Danemarca. Una din ele a ocupat câteva săptămâni consecutiv locul 1 în topul muzical danez ale principalelor posturi FM din Stevn și Rødovre, două orașe de pe Sjaelland, cea mai mare insulă a Danemarcei.  Iar versiunea daneză a melodiei lui Jolt Kerestely -Cântec în tăcere-, se numește Jeg har de Drîmme și se bucură de apreciere”, a declarat Eva Kiss la un moment dat, scrie money.ro.

Acum este extrem de fericită alături de cei 3 copii ai săi și de nepoțeii care îi fac viața absolut fericită.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce s-a ales de celebra Eva Kiss. Cu ce se ocupă acum artista iubită de toți românii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă