Prima pagină » Noua actualizare WhatsApp: Motivul pentru care e nevoie de adresa ta de email – Ziarul Românesc

Noua actualizare WhatsApp: Motivul pentru care e nevoie de adresa ta de email – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
noua-actualizare-whatsapp:-motivul-pentru-care-e-nevoie-de-adresa-ta-de-email-–-ziarul-romanesc

17/12/2023 14:16 – ACTUALIZAT 17/12/2023 14:16

WhatsApp va cere adresa de email. Nu trece o săptămână în care WhatsApp să nu vină cu o nouă actualizare sau funcții noi. Popularul serviciu de mesagerie vrea să țină pasul în era digitală și să-și facă serviciul cât mai ușor de folosit pentru utilizatorii săi. Cel puțin așa vede WhatsApp însuși. Pentru că nu orice actualizare aduce întotdeauna un „beneficiu” pentru utilizatorii serviciului de mesagerie, sau cel puțin nu este vizibil imediat. Cel mai recent episod al actualizărilor pe WhatsApp este despre o inovație care afectează adresa de email a utilizatorilor, conform hna.de. Aflăm toate detaliile, în articol. (Continuați să citiți după fotografie)
Citește și: > Truc WhatsApp pentru a vă elibera memoria telefonului: Iată setarea simplă

În primul rând: informațiile se referă la actualizarea WhatsApp pentru iPhone. Ca parte a acesteia, sub fila „În adresă de email” din setările contului respectiv apare o nouă secțiune, după cum raportează blogul fanilor WABetaInfo. O adresă de email poate fi stocată aici și apoi conectată la propriul cont WhatsApp.

În viitor, adresa de email, va servi ca opțiune alternativă de acces pentru contul de pe serviciul de mesagerie. Acest lucru poate fi destul de practic. Dacă nu există acces la numărul de telefon înregistrat, cel puțin temporar, sau dacă apar probleme la primirea codului din șase cifre prin SMS, atunci adresa de email poate fi o alternativă foarte utilă. În cele din urmă, utilizarea WhatsApp, care are acum și un „mod stealth”, ar trebui să fie nerestricționată.

Citește și: > Noua actualizare WhatsApp: Aceste mesaje vor dispărea rapid și automat

Soluție utilă de urgență pentru WhatsApp

Totuși, noua funcție pe WhatsApp nu este obligatorie. Este opțională, rămâne lăsată dacă utilizatorul respectiv WhatsApp dorește să o folosească el însuși. Practic, trebuie să știți și următoarele: Conectarea unei adrese de email la contul WhatsApp oferă, așa cum este subliniat, o altă opțiune de înregistrare. Cu toate acestea, este încă necesar un număr de telefon activ pentru a crea un cont nou.
Citește și: > Acest lucru se va întâmpla pe WhatsApp, când veți ține apăsat pe fotografia de profil

ortel

Așa cum am menționat la început, această nouă opțiune este oferită în prezent numai utilizatorilor WhatsApp care folosesc sistemul de operare Apple iOS. Oricine are versiunea WhatsApp 23.24.70 poate folosi alternativa de email în cauză. Încă nu este clar dacă și când această funcție va fi disponibilă și pentru utilizatorii Android. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noua actualizare WhatsApp: Motivul pentru care e nevoie de adresa ta de email – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă