Prima pagină » OnePlus Ace 3: Schimbări în Configurația Camerei și Specificații (Zvonuri)

OnePlus Ace 3: Schimbări în Configurația Camerei și Specificații (Zvonuri)

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-ace-3:-schimbari-in-configuratia-camerei-si-specificatii-(zvonuri)

OnePlus urmează să anunțe în curând OnePlus Ace 3, un telefon sub-flagship, în China. Recent, au apărut zvonuri semnificative privind configurația camerei acestui dispozitiv, dezvăluite de sursa de informații Digital Chat Station.

Zvonul inițial sugera că OnePlus Ace 3 va include o cameră telefoto de 32 megapixeli cu zoom optic 2x. Noul zvon indică faptul că camera telefoto de 32MP a fost eliminată. Noua configurație a camerei ar include o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră de 8 megapixeli, probabil pentru fotografii ultra-wide, și o cameră de 2 megapixeli, care se presupune că este pentru macro. Pentru selfie-uri, telefonul va avea o cameră frontală de 16 megapixeli.

OnePlus Ace 3

OnePlus Ace 3 este așteptat să aibă un ecran OLED cu margini curbate și un orificiu central pentru camera de selfie. Telefonul va avea un cadru metalic și un spate din sticlă, disponibil în trei culori: gri, aurie și albastru. Este prevăzut să fie dotat cu un display BOE X1 8T LTPO de 6.78 inch, cu o rezoluție de 1.5K (2780 x 1264 pixeli), dimming PWM 2160Hz și posibil o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Performanță și Specificații

Se așteaptă ca Ace 3 să fie alimentat de chipsetul Snapdragon 8 Gen 2, cu o baterie de 5,500mAh care suportă încărcare de 100W. De asemenea, ar putea oferi până la 16 GB de RAM și până la 1 TB de stocare.

După lansarea în China, este posibil ca OnePlus Ace 3 să fie rebranduit ca OnePlus 12R pentru piața globală și ar putea fi anunțat în ianuarie.

Aceste detalii sunt bazate pe zvonuri și scurgeri de informații, iar detaliile finale ale produsului pot varia la lansarea oficială.

Sursa: GizmoChina

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus Ace 3: Schimbări în Configurația Camerei și Specificații (Zvonuri)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type