Prima pagină » „Nu o să mai vedeți așa ceva!” Ștefan Bănică, declarație neașteptată după ce a urcat pe scenă alături de Lavinia Pîrva! Ce l-a făcut să spună asta în fața unei săli întregi?

„Nu o să mai vedeți așa ceva!” Ștefan Bănică, declarație neașteptată după ce a urcat pe scenă alături de Lavinia Pîrva! Ce l-a făcut să spună asta în fața unei săli întregi?

de Roboțelul @ iDOR.info

Ce a spus Ștefan Bănică la finalul momentului pe care l-a avut cu soția sa la concertul de Crăciun? Iată declarația pe care mulți nu o auziseră.

Ștefan Bănică a susținut câteva concerte de senzație în urmă cu câteva zile. Artistul a urcat pe scenă, cu ocazia spectacolelor de Crăciun, alături de copiii săi, dar și de actuala sa soție, Lavinia Pîrva. Dacă Radu și Violeta, pruncii pe care cântărețul îi are din fostele căsnicii, erau deja cunoscuți de public, surpriza cea mare a fost apariția pe scenă lui Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică.

Întregul moment a fost unul extrem de special, căci Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au ținut până acum pe Alexandru departe de ochii curioșilor.

Micuțul a apărut pe scenă la finalul piesei pe care părinții lui au interpretat-o împreună, spre deliciul tuturor oamenilor ce au mers să îi asculte pe cei doi artiști. 

Ștefan Bănică a fost foarte fericit pentru faptul că a putut împărți scena cu soția și fiul său cel mic, însă a făcut și o declarație neașteptată, pe care mulți nu o auziseră până acum.

Ce a spus Ștefan Bănică la finalul momentului pe care l-a avut cu familia sa?

Imediat după ce și-a prezentat fiul cel mic publicului, Lavinia Pîrva l-a luat pe micuțul Alexandru și au părăsit scena, în aplauzele tuturor spectatorilor, care s-au bucurat enorm că l-au putut vedea pe fiul cel mic al lui Ștefan Bănică.

Ulterior, artistul a făcut o declarație neașteptată, care a ieșit abia acum la iveală:  „Asta-i o dată-n viață, de Iuliana Tudor. Nu o să mai vedeți așa ceva!”, a spus Ștefan Bănică, referindu-se, cel mai probabil, la momentul unic care a avut loc în acest concert al său, căci nu se întâmplă des ca fiul său cel mic să apară în fața publicului pe

nepregătite, mai ales pe o scenă atât de mare și urmărit de atât de multe persoane.

De asemenea, atmosfera creată a fost una extrem de emoționantă datorită faptului că Alexandru a fost văzut de ochii curioșilor pentru prima dată și, chiar dacă pe viitor poate că va mai veni la concertele tatălui său, micuțul nu va mai fi un copil și va avea deja experiența urcării pe scenă, pe care acum a trăit-o pentru prima dată.

Citește și: „Mi-au dat lacrimile. Să-ți vezi fiica așa” Mesajul apărut pe contul Andreei Marin, după ce Violeta a împărțit scena cu Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Cum a reacționat prezentatoarea TV?

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva copil

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, alături de fiul lor pe scenă

[Sursa foto: Captură Video]

Lavinia Pîrva, mărturisiri despre clipele trăite pe scenă alături de soțul ei

Lavinia Pîrva se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar ea și soțul ei, Ștefan Bănică, alcătuiesc, de fiecare dată, un deuo excepțional.

Așa s-a întâmplat și la concertele de Crăciun organizate de artist, acolo unde a cântat alături de soția sa. Cei doi au fost urmăriți cu drag și complimentați de toți oamenii prezenți în sală pentru talentul lor artistic.

Citeste si: „Chiar mi-am dorit să îi aduc pe lume acest copil, cu toate riscurile. Din dragoste se fac lucruri mari.” Ana Dabija, confesiuni despre Nicoleta, fiica ei și a lui Nicolae Botgros- kfetele.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului- catena.ro

Citeste si: „Ai pus partea materială deasupra copilașilor și familiei cu zâmbetul pe buze. După această încercare declari opusul cu lacrimi de crocodil”. Călin Donca i-a scandalizat pe fani. Valul de critici după eliberarea din închisoare- radioimpuls.ro

Imediat după ce a interpretat mai multe piese împreună cu Ștefan, Lavinia Pîrva a făcut o postare în mediul online, unde a mărturisit tot ce a simțit în acele momente speciale.

Citește și: „Multe pe care nu le pot exprima” Lavinia Pîrva a dezvăluit prin ce a trecut, la scurt timp după ce a cântat pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr. A vrut ca toată lumea să știe de la ea

„Emoție, magie, suspans, lacrimi de bucurie, iubire, pasiune, nostalgie si multe alte emoții pe care nu le pot exprima în cuvinte. Asta am simțit aceste zile cântând alături de @stefanbanica.official în concertul aniversar de crăciun, 20 ani! Să ne țineți pumnii și în această seară… , a fost mesajul pe care Lavinia Pîrva l-a scris, în dreptul unei imagini unde apare alături de Ștefan Bănică Jr. în timpul concertului.


Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Nu o să mai vedeți așa ceva!” Ștefan Bănică, declarație neașteptată după ce a urcat pe scenă alături de Lavinia Pîrva! Ce l-a făcut să spună asta în fața unei săli întregi?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă