Prima pagină » Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de trei ori

Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de trei ori

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-stefan-tache,-sotul-sandei-ladosi.-omul-de-afaceri-a-mai-fost-casatorit-de-trei-ori

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși. La 54 de ani, artista este o femeie împlinită și o mamă fericită. În urmă cu aproape 20 de ani, aceasta a renunțat la o carieră de succes pentru a-și împlini visul de a deveni mamă. Iată cum a devenit Sanda Ladoși soția lui Ștefan Tache, afaceristul având la activ trei căsnicii până la ea.

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Sanda Ladoși a devenit mamă pentru prima oară la 37 de ani, artista dorindu-și foarte mult o familie și copii. Pe Ștefan Tache artista îl cunoștea de mai mulți ani, acesta fiind atunci la a treia căsătorie, așadar niciunul dintre ei nu s-a gândit la o relație. Totuși, după cel de-al treilea divorț al lui, în 1997, între artistă și omul de afaceri s-a legat o prietenie frumoasă și au început să iasă împreună. Ulterior, Sanda Ladoși povestea că, dacă i-ar fi spus cineva cu ceva timp înainte că ea și Ștefan Tache vor deveni un cuplu, s-ar fi amuzat.

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi’. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Citește și: Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire: „M-a lovit direct în inimă, vor banii’

Citește și: Drama arhitectului Alex Gavrilescu de la Visuri la Cheie. Și-a pierdut mama și nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic: „Nu știu cum arată sau dacă mai trăiește. Am făcut terapie…’ / EXCLUSIV

În 2005, artista a luat decizia de a deveni mamă, însă nu a rămas însărcinată. Artista a trecut printr-un adevărat calvar, făcând 5 inseminări și 2 intervenții de fertilizare in vitro, fără succes. Sanda Ladoși era pregătită chiar să adopte în eventualitatea în care nu devenea mamă. În cele din urmă, după ce a descoperit că avea o endometrioză și a căutat tratamentul adecvat, artista a devenit mamă pe cale naturală. Azi, Sanda Ladoși și Ștefan Tache sunt părinții a doi adolescenți superbi Bogdan (17) și Ioana (15).

„Pentru mine, Ştefan a fost clar cel mai deosebit om pe care l-am întâlnit şi am avut cea mai bună relaţie cu el. El corespunde tuturor cerinţelor mele! Este vesel şi înţelegător şi este un om care face compromisuri lângă mine, înţelegându-mi cariera”, spunea artista despre soțul ei.

Deși nefericire, în viața familiei lor au intervenit și probleme… Omul de afaceri Ștefan Tache fost arestat, în anul 2013, preventiv pentru 29 de zile, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce procurorii DIICOT au stabilit că acesta și alți cinci asociați ai săi au fraudat statul cu suma de 4 milioane de euro, potrivit spynews.ro.

Iar la final de 2020, Ștefan Tache a fost trimis în judecată de DNA, alături de trei directori ai unei societăţi financiare nebancare (IFN), într-un dosar de delapidare cu contracte de leasing în care prejudiciul se ridica la peste 16 milioane de euro, nota EVZ.ro.

Cum a rezistat mariajul dintre Ștefan Tache și Sanda Ladoși

Cine este Ștefan Tache (69), soțul Sandei Ladoși (54). Artista și soțul ei au o relație longevivă, fiind împreună de 27 de ani. Cu siguranță, mulți nu au dat șanse mariajului lor, cu atât mai mult cu cât Sanda Ladoși este a patra soție a omului de afaceri. Artista a pus însă lucrurile la punct chiar înainte de a se căsători cu el, după zece ani de relație.

„Când mi-am cunoscut soțul, el era însurat. Vă garantez că eu sunt ultima lui soție. Ne și amuzam când am început să ieșim, dar cred că așa a fost să fie pentru că au fost lucruri care s-au întâmplat natural. Când ne-am căsătorit, i-am spus: Vezi că eu sunt ultima nevastă! Să-ți fie clar!”,  i-a spus Sanda Ladoși lui Ștefan Tache, potrivit acasatv.protv.ro . 

Pe de altă parte, artista a mărturisit că nu obișnuiește să modifice realitatea de dragul unui bărbat, iar după un timp, în cuplu, este foarte important să existe un echilibru pentru ca relați să reziste: „Eu nu sunt genul de femeie care să facă artificii pentru a face un bărbat să mă placă. El trebuie să mă placă așa cum sunt eu și trebuie să existe multă ințelepciune și echilibru din partea amândurora’, a declarat Sanda Ladoși.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik

dinpopor.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de trei ori

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă