Prima pagină » Oleg Spînu, succes după succes! A cântat alături de Andra la Cluj și a lansat un nou videoclip: Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea! | PRO TV

Oleg Spînu, succes după succes! A cântat alături de Andra la Cluj și a lansat un nou videoclip: Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea! | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
oleg-spinu,-succes-dupa-succes!-a-cantat-alaturi-de-andra-la-cluj-si-a-lansat-un-nou-videoclip:-cu-timbrul-vocii-tale,-e-imposibil-sa-nu-cuceresti-lumea!-|-pro-tv

Mulți i-au prezis un viitor măreț datorită talentului său incontestabil! Oleg Spînu, adolescentul care s-a clasat pe locul al 3-lea în Marea Finală Românii au talent 2023, continuă să facă ceea ce iubește cel mai mult: muzică.

​Zilele trecute, tânărul a urcat din nou pe scenă alături de Andra. După ce a cântat la Bacău, Oleg a avut un moment artistic și în cadrul concertului „Tradițional 2”, susținut de Andra la Cluj.

Oleg a cântat în fața a peste 10.000 de oameni, iar după concert a postat o fotografie alături de cea care i-a împlinit un mare vis. Imaginea cu Oleg și Andra a adunat sute de inimioare și mesaje de apreciere.

Oleg Spînu a lansat videoclipul piesei „Poate m-am îndrăgostit”

Oleg Spînu se plimbă cu tractorul prin sat și cântă despre iubire în cel mai nou videoclip: „Poate m-am îndrăgostit”.

Videoclipul melodiei a fost lansat la sfârștitul lunii noiembrie și se bucură de succes. În doar câteva zile, a adunat peste 66.000 de vizualizări. Utilizatorii Youtube au avut doar cuvinte de laudă pentru Oleg Spînu.

„Hai, Oleg! Începutul e bun. Dacă vor fi toate melodiile așa cum e asta, să știi că viitorul tău e binecuvântat”;

„Felicitări și succese grandioase în cariera ta frumoasă”;

Bravoo, Oleg! Suuuuper ține-o tot așa. Respect pentru tot ce faci copil frumos la suflet și la chip!”;

„Dragă Oleg, ești unic, special! Mult succes în viitor”;

„Dulce limbă si voce plăcută… ești special…”;

„Bravo, Oleg! Copil minune, frumos și talentat!”

„Frumos, creativ! Ador piesa”;

„Bravo, copilul de aur… Baftă multă”;

„Mult succes și să cucerești lumea toată”;

„Un videoclip minunat, după cum ești și tu un băiat minunat și talentat!”;

„Copil frumos, ești atât de special! Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea! Mult succes și împlinirea tuturor dorințelor!”.

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent 2023

Tânărul artist a ajuns la inimile a milioane de români după ce a participat la Românii au talent și tot pe scena celui mai iubit show de divertisment a primit și propunerea de a cânta alături de Andra. 

„Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală. 

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. 

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. La Românii au talent a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Moldoveanul învață la Colegiul de muzică Ștefan Neaga, alături de mulți copii talentați.

Fotografii: Instagram Oleg Spînu/ arhivă PRO TV/ capturi Youtube




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oleg Spînu, succes după succes! A cântat alături de Andra la Cluj și a lansat un nou videoclip: Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea! | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă