Prima pagină » Reacția disperată a palatului, atunci când au apărut zvonurile că Prințul William o înșală pe Kate

Reacția disperată a palatului, atunci când au apărut zvonurile că Prințul William o înșală pe Kate

de Roboțelul @ iDOR.info
reactia-disperata-a-palatului,-atunci-cand-au-aparut-zvonurile-ca-printul-william-o-insala-pe-kate

Cartea Endgame scrisă de jurnalistul Omid Scobie, prieten cunoscut al Ducilor de Sussex, readuce în actualitate subiecte dureroase pentru casa regală britanică.

După șocul legat de numirea în această carte a celor doi membri regali care s-au arătat preocupați de ce culoare va avea pielea lui Archie, primul născut al lui Meghan și-al lui Harry, un alt episod sensibil pentru palatul britanic este repus pe tapet: cel al presupusei infidelități a Prințului William.

Palatul Kensington „a făcut tot posibilul” pentru a ucide din fașă zvonul potrivit căruia Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu prietena lor de familie, Rose Hanbury, susține Omid Scobie în cartea sa. 

Acesta scrie că secretarul regal de presă Christian Jones ar fi încercat în mod repetat să convingă publicația The Sun – prima care a relatat despre presupusa aventură – să nu mai cerceteze povestea.

„Christian era atât de disperat să oprească informația”, i-ar fi spus un fost angajat de la palat lui Scobie. Jurnalistul susține că Jones a mers până acolo încât i-ar fi promis unui jurnalist de la The Sun alte informații incendiare legate de familia regală „în schimbul renunțării la zvonurile despre infidelitatea lui William”.

Zvonurile legate de aventura lui William cu vecina Rose Hanbury au apărut în 2019

Imaginea 1/6: Zvonurile legate de aventura lui William cu vecina Rose Hanbury au apărut în 2019

În 2019, au apărut zvonuri că William ar fi avut o aventură cu Rose Hanbury, prietenă de familie și vecină cu el și cu Kate în Norfolk. 

Cu toate acestea, Scobie scrie că, până în iunie 2019, ziarul The Sun le-a spus brusc reporterilor să nu mai cerceteze această pistă, iar o sursă din cadrul familie regale susține în cartea Endgame că secretarul de presă „Christian a ajutat la asta”.

Aceeași sursă susține, de asemenea, că tabloidul și-a concentrat, apoi, atenția asupra unei „serii de povești revelatoare” despre Prințul Harry și Meghan Markle. Sau, cum însuși Harry scria în cartea lui de memorii, palatul i-a vândut pe el și pe Meghan ca să-l protejeze pe William.

Scobie a declarat într-un interviu că zvonurile despre presupusul amantlâc s-au menținut ani de zile deoarece William și Middleton „nu au le-au abordat niciodată”: „Acele zvonuri nu vor dispărea, deși nu există nicio informație reală care să sugereze că sunt adevărate”.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Reacția disperată a palatului, atunci când au apărut zvonurile că Prințul William o înșală pe Kate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google