Prima pagină » Prințul Frederik a ajuns în Noua Zeelandă. Și-a revăzut soția, la o lună de la debutul scandalului amoros

Prințul Frederik a ajuns în Noua Zeelandă. Și-a revăzut soția, la o lună de la debutul scandalului amoros

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-frederik-a-ajuns-in-noua-zeelanda.-si-a-revazut-sotia,-la-o-luna-de-la-debutul-scandalului-amoros

Regăsire regală. La o lună de la izbucnirea zvonurilor că ar înșela-o, moștenitorul tronului regal danez a plecat în căutarea soției, căci Prințesa Mary a zburat în Australia natală. Nu singură, ci alături de gemenii cuplului.

Erau cuplul de invidiat! Mereu împreună, mereu cu zâmbetul pe buze. Însă sfârșitul de an nu-i găsește nici prea bine, nici în echilibru. Fanii regali așteaptă cu sufletul la gură deslușirea misterului din Danemarca. Este Prințesa Mary supărată pe Prințul Frederik? Ce știm sigur, este că Mary a plecat cu o parte din copii în Australia. După câteva zile de singurătate, Prințul Frederik și-a luat inima în dinți și a zburat după ea, anunță Daily Mail, într-un material exclusiv din weekendul ce tocmai s-a încheiat.

Printesa Mary si Printul Frederik   Keld Navntoft, Casa Regala daneza jpg

Se pare că Prințesa moștenitoare Mary și Prințul moștenitor Frederik s-au reunit recent în Noua Zeelandă, Queenstown, pentru o excursie de familie, după ce cuplul lor a fost zguduit de zvonuri legate de o aventură a viitorului monarh danez, luna trecută.

Prințesa Mary, în vârstă de 51 de ani, a fost văzută aterizând, într-un avion privat, alături de cei mai mici copii ai lor, gemenii în vârstă de 12 ani, Prințesa Josephine și Prințul Vincent.

Între timp, soțul ei, Prințul moștenitor Frederik, în vârstă de 55 de ani, a sosit cu al doilea copil al lor, Prințesa Isabella, în vârstă de 16 ani, după participarea sa la summitul COP28 din Dubai. Nu lipsește decât fiul cel mare, Prințul Christian, care a împlinit 18 ani în octombrie.

Potrivit sursei citate, care a transmis informația în exclusivitate, Prințesa Mary a fost văzută îmbrăcată casual șic, în pantaloni negri și cămașă albastră, în timp ce se urca într-o mașină neagră care i-a așteptat la aeroport.

Prințesa avea părul prins în coadă, ochelari de soare și o geantă de culoarea caramelului, de la Ralph Lauren, evaluată la cca 6000 de dolari.

Prințul Frederik a fost surprins și el în Noua Zeelandă, Queenstown, din cale afară de jovial. Viitorul rege danez avea o ținută colorată, cămașă în dungi, eșarfă albastră și ochelari de soare.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Frederik a ajuns în Noua Zeelandă. Și-a revăzut soția, la o lună de la debutul scandalului amoros

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google