Prima pagină » Rețea de canalizare și stație de epurare pentru comuna Breaza – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Rețea de canalizare și stație de epurare pentru comuna Breaza – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

de Roboțelul @ iDOR.info
retea-de-canalizare-si-statie-de-epurare-pentru-comuna-breaza-–-stiri-din-mures,-stiri-targu-mures-–-liderul-presei-muresene

redactia 25 decembrie 2023 Administratie, Slider 107 Vizualizate

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Sistem de canalizare ape uzate în comuna Breaza, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Breaza, satele Breaza, Filpișu Mare, Filpișu Mic, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 4 decembrie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Breaza și prevede execuția rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare în comuna Breaza.

”Reţeaua de canalizare proiectată pentru localitatea Breaza va avea o lungime totală de 17.109 de metri”, se menționează în document.

Din cei 17,1 kilometri de rețea de canalizare, 13.097 de metri vor fi cu funcționare gravitațională și 4.012 de metri cu funcționare sub presiune.

”Pentru transportul apei menajere colectate din zonele joase ale localității Breaza au fost prevăzute zece stații de pompare, care se vor echipa cu instalații de pompare corespunzătoare care să asigure buna funcționare a sistemului”, mai informează aceeași sursă.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html


De asemenea, verificati

Asfaltări de 1,3 milioane de euro într-o comună mureșeană

Distribuie Primăria Comunei Suseni a demarat, în data de 18 decembrie 2023, o licitație estimată …




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rețea de canalizare și stație de epurare pentru comuna Breaza – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type