Prima pagină » ROG Strix G18 (G814): fără limite, fără compromisuri

ROG Strix G18 (G814): fără limite, fără compromisuri

de Roboțelul @ iDOR.info
rog-strix-g18-(g814):-fara-limite,-fara-compromisuri

Articol de GSP – Publicat vineri, 15 decembrie 2023 14:30 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 14:31

Pentru gaming fără compromisuri, brandul care îți vine automat în minte Republic Of Gamers, iar modelul ROG Strix G18 (G814) din 2023 este unul din laptopurile care dă putere jocurilor prin componentele de ultimă generație puse în valoare de un sistem de răcire reproiectat pentru o valoare maximă de putere de 240 wați.

ROG Strix G18 (G814) este genul de laptop care poate înlocui fără probleme un desktop performant, fără a face compromisuri la capitolul performanță, acustică sau spațiu de lucru. ROG Strix G18 (G814) va satisface nu doar nevoile unui gamer, ci și cerințele celor care trebuie să ruleze aplicații solicitante. De aceea, ROG Strix G18 (G814) este un cadou perfect pentru orice tip de utilizator.

Hardware capabil în orice situație

ROG Strix G18 (G814): fără limite, fără compromisuri

Apogeul performanței pentru 2023 este reprezentat de procesorul Intel® Core™ i9-13980HX din generația a 13-a cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție paralelă ce rulează la frecvența Turbo maximă de 5.6 GHz. În cazul laptopului ROG Strix G18 (G814), acest procesor este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA® GeForce RTX din seria 4000, până la puternicul model RTX 4080 Laptop GPU cu putere maximă TGP de 175 Watti prin Dynamic Boost. Prezența NVIDIA Advanced Optimus și a comutatorului MUX permit creșterea performanțelor cu 5-10%, fără a afecta autonomia bateriei în scenariile de utilizare în care GPU-ul integrat este suficient.

Suplimentar, aceste modele pot fi configurate cu până la 32 GB de memorie RAM DDR5 și 2 TB de stocare rapidă PCI-E Gen 4×4.

Deoarece o mare parte din experiența de gaming este reprezentată de ecran, în cazul laptopului ROG Strix G18 (G814) există posibilitatea alegerii între două panouri rapide, ambele cu raport de aspect 16:10 pentru un spațiu vizual extins. Ecranul Full HD oferă o rată de împrospătare a imaginii de 165 Hz și tehnologiile de sincronizare cu numărul de cadre din jocuri Adaptive Sync și NVIDIA G-Sync. Modelul QHD crește rata de refresh la 240 Hz, luminozitatea la 500 Hz și poate reda integral volumul de culoare DCI-P3, pentru imagini ireal de realiste. Experiența de joc și senzația de vizionare uimitoare sunt potențate de marginile subțiri ce permit atingerea unui raport ecran-corp de 89%.

Intelligent Cooling: răcire avansată cu radiator supradimensionat și trei ventilatoare

ROG Strix G18 (G814): fără limite, fără compromisuri

Performanțele fără compromis oferite de ROG Strix G18 (G814) nu ar fi posibile fără cea mai avansată versiune a sistemului de răcire ROG Intelligent Cooling. Acesta a fost reproiectat integral cu un radiator supradimensionat întins pe toată lățimea laptopului care oferă o suprafață de disipare a căldurii mărită cu 92% față de modelul precedent.

De evacuarea rapidă a căldurii se ocupă o altă componentă importantă a sistemului de răcire: ROG Tri-Fan, un ansamblu de trei ventilatoare conectate la 7 conducte de căldură care preiau rapid încărcarea termică de la componente cu ajutorul compusului cu metal lichid Conductonaut Extreme care acoperă atât procesorul, cât și chipul grafic pe modelele dotate cu GeForce RTX 4080. Rezultatul este scăderea temperaturilor cu 15 grade Celsius.

Astfel, puterea componentelor de generație următoare a fost crescută la un nivel extrem de 240 Watti fără a compromite temperaturile și fără a crește nivelul de zgomot care se menține în continuare foarte scăzut. Cum te aștepți deja de la un veritabil ROG Strix, modurile de lucru pot fi personalizate și selectate rapid prin intermediul panoului de control Armoury Crate, de la operare complet silențioasă până la modul Turbo sau cel Manual care permite configurarea individuală a turației ventilatoarelor și puterii alocate componentelor. Armoury Crate oferă, de asemenea, posibilitatea de a controla și sincroniza accentele de iluminare RGB.

Modelul ROG Strix G18 (G814) este cadoul perfect pentru un gamer pasionat, iar pe toată durata lunii decembrie îl poți comanda la prețuri promoționale direct din eShop ASUS România.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ROG Strix G18 (G814): fără limite, fără compromisuri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă