Prima pagină » ROG Strix G17 G713: dominație completă în jocuri

ROG Strix G17 G713: dominație completă în jocuri

de Roboțelul @ iDOR.info
rog-strix-g17-g713:-dominatie-completa-in-jocuri

Articol de GSP – Publicat marti, 26 septembrie 2023, 13:03 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 13:03

Dacă ești în căutarea unui laptop performant care să îți ofere o experiență de gaming de ultimă generație, atunci îți recomandăm noul ROG Strix G17 (G713). Acesta este un laptop cu ecran de 17.3 inch care vine echipat cu cele mai noi componente hardware și software, pentru a îți asigura o fluiditate și o calitate grafică impresionante în jocuri și în aplicații 3D, putând înlocui fără ezitare un sistem desktop tradițional.

ROG Strix G17 (G713) se evidențiază printr-un design unic, îndrăzneț, cu un finisaj gri mat și elemente de iluminare RGB personalizabile pe tastatură, carcasă, logo-ul ROG și zona de sub ecran. Laptopul are o greutate surprinzătoare de doar 2.5kg având în vedere ecranul de 17.3 inch, fiind ușor de transportat și de folosit în orice situație și datorită marginilor extrem de subțiri care reduc semnificativ dimensiunile șasiului.

Generația următoare de componente

Unul dintre punctele forte ale acestui laptop îl reprezintă procesorul AMD Ryzen 7 6800H care are 8 nuclee, 16 fire de execuție și o frecvență maximă de funcționare de 4.7 GHz. Acesta este un model puternic și eficient care îți permite să rulezi cele mai noi jocuri și aplicații fără probleme și se descurcă foarte bine o perioadă lungă de timp departe de o sursă de alimentare.

ROG Strix G17 G713: dominație completă în jocuri

Procesorul este susținut de 16 GB de memorie RAM DDR5 cu frecvență maximă de 4800 MHz. Modulele de memorie pot fi schimbate fără efort cu unele de capacitate maximă de 32 GB, dacă se dorește acest lucru. Puterea grafică este asigurată de placa video NVIDIA GeForce RTX 3050 dotată cu 4 GB de memorie VRAM GDDR6 și suport pentru tehnologiile de trasare a razelor de lumină și DLSS. 

Toate aceste performanțe sunt dezlănțuite în perfectă silențiozitate datorită folosirii sistemului avansat de răcire ROG Intelligent Cooling care utilizează un compus termic din metal lichid pe procesor, mai eficient cu 16 grade în comparație cu pastele tradiționale.

Placa video face pereche bună cu ecranul IPS de 17.3 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), beneficiind de o rată de împrospătare a imaginilor de 144 Hz. Cele două își sincronizează rata de împrospătare prin tehnologia Adaptive-Sync pentru a afișa imagini în mișcare fără artefacte vizuale supărătoare.

Laptopul dispune și de un sistem audio performant certificat Hi-Res și Dolby Atmos, format din două difuzoare cu tehnologia Smart Amp și un microfon cu anularea zgomotului ambiental asistat de AI care permite comunicarea eficientă cu ceilalți jucători sau colaboratori, dacă discutăm de fluxuri de productivitate.

Conectică fără compromisuri 

Cum te-ai obișnuit deja de la un laptop ROG, nu au fost făcute compromisuri nici când vine vorba de conectivitate. Astfel, ROG Strix G17 (G713) dispune de un set complet de porturi: un port USB-C 3.2 Gen 2 cu suport pentru DisplayPort 1.4 și Power Delivery, două porturi USB-A 3.2 Gen 1, un port suplimentar USB-C Gen 2, un port HDMI 2.0b și un port RJ-45 pentru rețea LAN ce suportă o viteză de 2.5Gbps, plus un jack audio combo.

Nici conexiunile fără fir nu au fost uitate, laptopul fiind compatibil cu standardul Wi-Fi 6E care oferă o viteză sporită de transfer a datelor fără fir prin suportul tri-band. Pentru conectarea dispozitivelor periferice compatibile, ROG Strix G17 (G713) dispune și de un chip Bluetooth 5.3.

ROG Strix G17 G713: dominație completă în jocuri

ROG Strix G17 (G713) este un laptop ideal pentru pasionații de gaming, dar se dovedește în același timp o unealtă versatilă și pentru cei care au nevoie de o mașinărie puternică pentru a rula aplicații complexe, oferind performanță, calitate și confort, într-un pachet cu design distinct. 

Cei interesați de ROG Strix G17 (G713) îl pot achiziționa direct din eShop ASUS România, unde pentru o perioadă limitată de timp beneficiază de un preț promoțional.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ROG Strix G17 G713: dominație completă în jocuri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă