Prima pagină » Se ascunde Prințesa Mary a Danemarcei? N-a mai fost văzută de o săptămână, după ce a fugit în Australia

Se ascunde Prințesa Mary a Danemarcei? N-a mai fost văzută de o săptămână, după ce a fugit în Australia

de Roboțelul @ iDOR.info
se-ascunde-printesa-mary-a-danemarcei?-n-a-mai-fost-vazuta-de-o-saptamana,-dupa-ce-a-fugit-in-australia

E posibil ca viitoarea regină a Danemarcei să se ascundă undeva și să-și lingă rănile, după scandalul izbucnit, în care este implicat soțul său.

Prințesa Mary a Danemarcei, Copenhaga, Getty (1) jpg

Într-o perioadă intensă, când toate casele regale se dau peste cap să fie împreună și să bifeze cât mai multe evenimente regale cu public, pe Prințesa Mary pare că a înghițit-o pământul! Publicația tabloidă Daily Mail suspectează că importanta membră regală daneză se ascunde.

De o săptămână nimeni nu a mai văzut-o, asta după ce a plecat cu gemenii săi val vârtej din regat. Prințul moștenitor Frederik pare mai singur ca niciodată, la Palat, iar dovada a publicat-o el singur, o imagine festivă de Crăciun, în care aprinde lumânări, cu o mină tristă, fără nimeni în jurul său.

Frederik lumânări jpg

Alte palate se aprind cu lumină, la cel danez pare că s-a instalat întunericul.

Desigur, situația se bazează pe speculații, ca la casele regale foarte rar sunt recunoscute dramele interne, numai dacă există cineva din interior care să facă dezvăluiri.

Imaginea 1/5: Printesa Mary Casa Regala daneza

Însă pare din ce în ce mai sigur că Prințesa Mary suferă, după ce presa spaniolă i-a fotografiat soțul la Madrid, în compania unei blonde mondene, cu origine mexicană și deloc străină de lumea ”bună”. 

Genoveva Casanova este numele pe care Casa Regală daneză ar vrea să nu-l mai audă, după ce jurnaliștii spanioli au scris că ar avea o relație cu Prințul Frederik al Danemarcei pe la spatele soției lui, Prințesa Mary.

După ce a oferit deja explicații presei, spunând că a apărut în preajma Prințului moștenitor danez doar pentru că însoțitorul pe care acesta trebuia să-l aibă în timpul unei vizite la Madrid era bolnav, Genoveva Casanova și-a pus și avocații să întocmească și un act prin care să someze revista „Lecturas” să infirme articolul defăimător la adresa ei și a prințului. Practic, jurnaliștii scriau că cei doi au mers să viziteze expoziția „Picasso, sacru și profan” și apoi au luat o cină foarte publică la restaurantul El Corral de la Morería, din inima Madridului, dar că păreau a fi mai mult decât prieteni.

Ulterior, descopeream că, prin octombrie, Genoveva Casanova a ajuns și la Copenhaga, la un concert și la Muzeul Național, unde bunicul ei mexican ar fi donat, cu decenii în urmă, o colecție de obiecte precolumbiene.

Acum presa vuiește și speculează că Prințesa Mary ar vrea să stea departe de lume o perioadă, ca să reflecteze la situația în care se află, poate să cântărească faptele sau poate știe mai multe decât știm noi. Cert este că… a dispărut și încă nu se cunosc planurile de Crăciun ale prinților moștenitori danezi!

Foto: Profimedia și Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Se ascunde Prințesa Mary a Danemarcei? N-a mai fost văzută de o săptămână, după ce a fugit în Australia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă