Prima pagină » Smiley, mai fericit și mai împlinit ca niciodată: Cea mai mare bucurie este că m-am așezat la casa mea. Artistul a vorbit despre cea mai mare mândrie a sa | PRO TV

Smiley, mai fericit și mai împlinit ca niciodată: Cea mai mare bucurie este că m-am așezat la casa mea. Artistul a vorbit despre cea mai mare mândrie a sa | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
smiley,-mai-fericit-si-mai-implinit-ca-niciodata:-cea-mai-mare-bucurie-este-ca-m-am-asezat-la-casa-mea.-artistul-a-vorbit-despre-cea-mai-mare-mandrie-a-sa-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: copil sotie Smiley,

Smiley radiază de fericire, deoarece ultimii ani i-au adus tot ceea ce avea el nevoie, pentru a fi fericit cu adevărat.

În anul 2021, i s-a născut fiica, iar, în anul 2023, a ajuns în fața altarului. Smiley se declară un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și, mai ales, fericit, deoarece a reușit să își întemeieze o familie.

Smiley este un tată și un soț extrem de fericit

Chiar dacă are un succes răsunător pe plan profesional, cea mai mare satisfacție o are atunci când ajunge acasă, la soția și la fiica lui. De câțiva ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire și, alături de Gina Pistol, se bucură de fiica lor, Josephine, care, peste doar câteva luni, va împlini trei ani.

Anul acest i-a împlinit și ultima dorință, și anume, aceea de a-și întemeia o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Artistul s-a însurat și se bucură de statutul de soț.

„Cea mai mare bucurie pe care am trăit-o în 2023, fără ezitare, este faptul că mi-am întemeiat oficial o familie, m-am căsătorit și m-am așezat la casa mea, deși eram demult”, a spus acesta, pentru Unica.

Crăciunul, cea mai frumoasă perioadă din an pentru artist

Perioada sărbătorilor de iarnă îl emoționează pe Smiley, mai ales datorită fiicei sale, care așteaptă să îl vadă pe Moș Crăciun. Antrenorul de la „Vocea României” își aduce aminte de copilărie și de tot ceea ce făcea alături de părinți, înainte de nașterea Domnului.

„Mă gândesc doar la zilele și nopțile liniștite pe care le petrec cu bradul aprins. Pentru mine, Crăciunul este întotdeauna un moment de familie și-mi doresc să dau mai departe tradițiile pe care eu le făceam cu părinții mei – să mergem cu sania, să cântăm colinde, să-l așteptăm pe Moș Crăciun. Magia este frumoasă!”, a mai declarat artistul.

Cererea în căsătorie a avut loc la finalul anului trecut, în timp ce Gina se afla acasă, cu Smiley și cu fiica lor și au anunțat marele eveniment cu doar câteva luni înainte de a se materializa.

Sursa foto: Instagram, Facebook




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smiley, mai fericit și mai împlinit ca niciodată: Cea mai mare bucurie este că m-am așezat la casa mea. Artistul a vorbit despre cea mai mare mândrie a sa | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type