Prima pagină » Stylus-ul lui Galaxy S24 Ultra apare în baza de date FCC; Designul noului S-Pen e dezvăluit

Stylus-ul lui Galaxy S24 Ultra apare în baza de date FCC; Designul noului S-Pen e dezvăluit

de Roboțelul @ iDOR.info
stylus-ul-lui-galaxy-s24-ultra-apare-in-baza-de-date-fcc;-designul-noului-s-pen-e-dezvaluit

Recent au ajuns pe web randări ce par oficiale cu seria Galaxy S24. Debutul ar avea loc undeva în luna ianuarie, deci mai avem de așteptat aproximativ o lună până la prezentarea oficială a celor mai puternice flagship-uri Samsung din 2024. Până atunci terminalele încă primesc certificări importante ce confirmă aspecte importante. De exemplu, recent a apărut în baza de date FCC stylus-ul inclus pe modelul Ultra din serie. Mai jos avem detalii.

Listarea ne arată că S-Pen-ul lui Galaxy S24 Ultra nu adoptă un design tocmai diferit față de varianta actuală și anume Galaxy S23 Ultra. Există un buton lateral ce poate fi apăsat, iar în partea de sus un alt buton „clicky” folosit și pentru securizarea stylus-ului în slot-ul dedicat. Mai aflăm pe baza certificării că S-Pen-ul funcționează în aria de frecvență 2402 – 2480 MHz, iar lungimea sa este de 104.64 mm. 

Specificațiile lui Galaxy S24 Ultra sunt deja cunoscute. Vă reamintesc că va aduce un design similar cu al predecesorului, însă panoul de 6.8 inch este aproape plat de această dată. Ar primi rezoluție WQHD+, refresh rate de 120Hz, luminozitate de top. Sub capotă vom găsi procesorul Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy atât în SUA, cât și în Europa, iar terminalul va primi 8 GB sau 12 GB RAM + 128 GB, 256 GB sau 512 GB de stocare. Va rula cu siguranță Android 14 alături de interfața One uI 6.0.

Cât despre camere, Galaxy S24 Ultra va aduce senzor principal de 200 MP, unul ultrawide de 12 MP, dar și cameră telephoto de 10 MP. Camera periscopică  ar suferi modificări, urmând să aducă un senzor de 50 MP îmbunătățit. Terminalul va avea baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se va realiza la 45W. Noul model va avea carcasă cu ramă din titaniu, la fel ca modelele Pro din seria iPhone 15 de la Apple. 

Samsung nu a dezvăluit oficial data de lansare a terminalelor, dar debutul ar avea loc pe 17 ianuarie dacă zvonurile din online sunt adevărate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Stylus-ul lui Galaxy S24 Ultra apare în baza de date FCC; Designul noului S-Pen e dezvăluit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google