Prima pagină » Actrița Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu. Tânărul începuse să fie agresiv și să-i vândă lucrurile

Actrița Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu. Tânărul începuse să fie agresiv și să-i vândă lucrurile

de Roboțelul @ iDOR.info
actrita-eugenia-serban-a-cerut-ordin-de-protectie-impotriva-propriului-fiu.-tanarul-incepuse-sa-fie-agresiv-si-sa-i-vanda-lucrurile

Articol publicat 02 Decembrie 2023

Eugenia Șerban a fost nevoită să ia o decizie foarte grea. Actrița a cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu, după ce tânărul de 30 de ani a devenit agresiv cu ea și i-ar fi vândut mai multe bunuri de valoare, inclusiv bijuterii.

Conform Cancan, acum un an, băiatul Eugeniei Șerban, Lorans, a fost cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri pentru consum propriu. Deși relația dintre ei a fost mereu una bună, mai ales că actrița l-a crescut singură de când copilul avea 3 ani, în ultimul timp au apărut tensiuni care au escaladat îngrijorător.

Citește și: Ce spune sora Ronei Hartner după ce fostul soț al actriței a spus că vrea să se ocupe de fiica lui: „Vrea să o îndepărteze de familie”

În urmă cu câteva zile, vedeta de 54 de ani a cerut ordin de protecție împotriva lui Lorans. Instanța i l-a și acordat, iar acum, fiul ei nu are voie să se mai apropie la mai puțin de 300 de metri de ea sau de casa acesteia. Tânărul începuse să vândă toate bunurile de valoare care-i aparțineau mamei lui și chiar începuse să manifeste un comportament agresiv față de ea.

„Dispune emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni de la pronunțare, cuprinzând următoarele măsuri: 1. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri față de reclamantă, cu excepția situațiilor în care părțile trebuie să se prezinte împreună la instanță, la organele de cercetare/urmărire penală sau în fața altor autorități publice; 2. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri față de domiciliul reclamantei din București, sector 4; 3. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri faţă de locuința reclamantei din București, sector 4; 4. interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, potrivit portal.just. Dacă nu se supune acestor hotărâri, Lorans riscă de la șase luni la cinci ani de închisoare.

Eugenia Șerban s-a luptat cu două tipuri de cancer

Ultimii ani au fost unii dificili pentru Eugenia Șerban. În 2019, actrița a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, unul mamar și unul ginecologic. A trecut prin mai multe operații și tratamente, reușind să învingă maladia.

Citește și: Daniela Nane, gest nobil pentru fiica prietenei răpuse de cancer, pianista Ioana Maria Lupașcu. A luat-o în grija ei pe adolescentă

„Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă. M-au părăsit și unii dintre prieteni. M-au sunat în ziua în care am apărut la televizor și am spus că am învins două cancere, după un an.

Au spus că nu au știut cum să vorbească cu mine. Cancerul nu este o gripă care se ia și nici o altă boală contagioasă, ci este o boală care se poate vindeca. Se pare că la mine a fost boala stresului și te lovește atunci când te relaxezi. Nu am schimbat, mi-am continuat viața ca până în acel moment. Nu mă mai enervez, nu mă mai stresez atât de tare atunci când nu pot să rezolv lucrurile azi, acum, pentru că așa vreau eu. Mi-am dat seama că lucrurile se vor rezolva în ritmul lor, nu cum vreau eu. Am învățat să fiu mai liniștită, mai calmă”, spunea Eugenia Șerban, în vara lui 2023, într-un  interviu pentru Antena 3.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actrița Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu. Tânărul începuse să fie agresiv și să-i vândă lucrurile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type