Prima pagină » Tabletă iQOO performantă de 8.8 inch în pregătire; lansarea posibilă în trimestrul doi al anului 2024

Tabletă iQOO performantă de 8.8 inch în pregătire; lansarea posibilă în trimestrul doi al anului 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-iqoo-performanta-de-8.8-inch-in-pregatire;-lansarea-posibila-in-trimestrul-doi-al-anului-2024

După lansarea recentă a telefoanelor de top iQOO 12 și iQOO 12 Pro, echipate cu cipul Snapdragon 8 Gen 3, brandul iQOO confirmă că va anunța seria iQOO Neo 9 în decembrie anul acesta. Acum, există zvonuri despre o nouă tabletă iQOO, mai mică, care ar putea să fie lansată în viitorul apropiat.

Tabletă iQOO performantă de 8.8 inch în pregătire; lansarea posibilă în trimestrul doi al anului 2024

Se pare că iQOO lucrează la o tabletă de 8.8 inch, orientată spre performanță. Deși nu a fost menționat numele dispozitivului, postarea pe Weibo a tipsterului Digital Chat Station a dezvăluit această informație. Același sursă a sugerat anterior că iQOO dezvoltă și o tabletă echipată cu procesorul Dimensity 9300, care ar putea fi denumită iQOO Pad 2. Există posibilitatea ca noua tabletă de 8.8 inch să se numească iQOO Pad Air sau SE.

iQOO Pad 2

Se preconizează că lansarea tabletei iQOO de 8.8 inch va avea loc după cea a Vivo Pad 3, în trimestrul doi al anului 2024. Având în vedere că seria de telefoane pliabile Vivo X Fold 3 și tabletă Vivo Pad 3 sunt așteptate să fie lansate în aprilie 2024, noua tabletă iQOO Pad Air ar putea apărea în aprilie sau mai 2024.

Din păcate, nu există alte informații despre presupusa tabletă iQOO Pad Air. Este recomandabil să așteptăm rapoarte suplimentare pentru a afla mai multe despre această tabletă misterioasă.

Decembrie se anunță a fi o lună plină pentru iQOO, cu planuri de a dezvălui iQOO Neo 9 și Neo 9 Pro la o dată încă nedivulgată. În plus, așteptatul iQOO 12 5G, echipat cu Snapdragon 8 Gen 3, va fi lansat oficial pe 12 decembrie. Se așteaptă ca iQOO 12 să fie disponibil nu doar pe piața internă, ci și în diverse alte piețe asiatice.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tabletă iQOO performantă de 8.8 inch în pregătire; lansarea posibilă în trimestrul doi al anului 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă