Prima pagină » Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Sandro Machado, brazilianul care a deschis seara românească cu celebra piesă Drumurile noastre | PRO TV

Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Sandro Machado, brazilianul care a deschis seara românească cu celebra piesă Drumurile noastre | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
vocea-romaniei,-1-decembrie-2023-primul-live:-sandro-machado,-brazilianul-care-a-deschis-seara-romaneasca-cu-celebra-piesa-drumurile-noastre-|-pro-tv

Alina Popa

Publicat

Sandro Machado din echipa Irinei Rimes a deschis seara românească cu celebra piesa a lui Dan Spătaru: „Drumurile noastre”.

​„Mă simt foarte bine aici! Mă simt român… român-brazilian. Vreau să cânt pentru toată lumea! Doamne ajută! O să fie bine”, a spus Sandro înainte de a urca pe scenă.

„N-o fi el român în acte, dar e român la suflet”, a adăugat Irina Rimes.

Theo Rose: „Momentele tale au fost unele dintre cele mai virale. Au fost apreciate atât de români, cât și de străini. Felicitări! A fost un moment frumos! Eu m-am distrat”.

Horia Brenciu:Sandro, lumea te iubește! Și Irina merită felicitările noastre”.

Smiley: „Foarte mișto ce ai făcut în seara asta. Neașteptată reinterpretarea asta a lui Dan Spătaru (…) Felicitări, Sandro!”.

Tudor Chirilă: „Ești o personalitate foarte plăcută, cu o energie bună. Foarte tare momentul! Nu e ușor să deschizi primul live de la Vocea! Foarte bine!”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Sandro Machado are 36 de ani, provine din Brazilia, dar este mutat în Timișoara de câțiva ani. Pe plan profesional, el este fost cântăreț de operă și actual contabil.  

Tânărul de 36 de ani are o poveste de viață extrem de interesantă, acesta plecând din Brazilia pentru un master în Germania, iar ulterior a ajuns în România și s-a angajat ca economist contabil. Totuși, muzica a rămas în sufletul lui, iar la audițiile pe nevăzute de la Vocea României a întors toate scaunele.

„Felicitări! Surprize ca tine ne fac show-ul să meargă mai departe”, a spus atunci Tudor Chirilă. În final, Sandro Machado a ales să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

​„Vreau ca Vocea României să-mi schimbe viața!”, a spus concurentul la testimoniale.

Sandro a câștigat battle-ul cu Cynthia Elisoa, dar și etapa knockout-urilor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Sandro Machado, brazilianul care a deschis seara românească cu celebra piesă Drumurile noastre | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă