Prima pagină » Doi juraţi de la Vocea României, filmaţi în ipostaze „tandre”. S-a întâmplat chiar în emisiune, ce au vrut să demonstreze

Doi juraţi de la Vocea României, filmaţi în ipostaze „tandre”. S-a întâmplat chiar în emisiune, ce au vrut să demonstreze

de Roboțelul @ iDOR.info
doi-jurati-de-la-vocea-romaniei,-filmati-in-ipostaze-„tandre”.-s-a-intamplat-chiar-in-emisiune,-ce-au-vrut-sa-demonstreze

Doi jurați de la Vocea României au fost surprinși în ipostaze tandre. Este vorba, mai exact de Irina Rimes și de Tudor Chirilă. În timp ce interpretau un moment desprins din vremurile vechi, spiritele s-au încis. Ce gest a făcut îndrăgitul artist?

Tudor Chirilă și Irina Rimes, surprinși în ipostaze tandre

Totul a început în momentul în care jurații de la ”Vocea României” au decis să exemplifice un moment de la bairamurile din anii 80. Astfel, jurații le-au invitat pe Irina Rimes și pe Theo Rose la dans. Momentul a avut loc pe scenă. Irina Rimes a acceptat invitația lui Tudor Chirilă.

„Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să…Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos?”, a spus Tudor jucând rolul unui tânăr de la bairamurile de pe vremuri.

„Bine, oricum n-am cu cine”, a spus Irina intrându-și în rol.

Citește și: Concurentul de la Vocea României care a făcut-o pe Irina Rimes să uite de David, iubitul ei: ”Mi se pare sexy”

Gestul făcut de Tudor Chirilă

În timp ce cei doi jurați dansau, Tudor Chirilă venea cu explicații suplimentare. Spiritele s-au încins în momentul în care artistul a vrut să exemplifice ce făceau băieții mai curajoși. Prin urmare, mâna sa a cobotât de pe talia Irinei pe fundul acesteia. Nu a durat mult, iar Irina i-a dat mâna la o parte.

„O luai erai și puțin apțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea bluez, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat. Se dansa și fiți atenți, aici era important…” a spus Chirilă

„Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa…” a spus Chirilă îndepărtându-și bazinul de Irina, făcând o aluzie amuzantă.

„Tu Irina, stai normală, ca la tine nu se întâmpla nimic hormonal, doar la băiat”, a mai adăugat actorul în timp ce își interpreta rolul cu succes.

Citește și: Andrei Ciocîrlan a cântat o doină și a întors toate scaunelele la Vocea României. Irina Rimes: ”Am simțit o Sofia Vicoveanca într-o prezență masculină”

”Venea și bețivul din clasă care credea că știe să cânte”

În joc a intrat și Horia Brenciu, care a început să cânte. La vederea artistului pe scenă, Tudor Chirilă a făcut o glumă care i-a amuzat pe cei prezenți acolo. Nu a durat mult, iar Theo și Smiley s-a alăturat micului bairam de pe scena emisiunii.

„Venea și bețivul din clasă care credea că știe să cânte.” a mai spus Chirilă. „Și se oprea cântecul, dar tu nu te opreai pentru că așteptai următorul cântec și o țineai strâns. Hai că pleacă dracu, o pierd”, a mai adăugat artistul, în timp ce Horia a început un adevărat show pe scenă.

Citește și: A fost refuzată la Vocea României în 2011, acum a întors toate scaunele. Povestea Mioarei Tânjală, concurenta care i-a cucerit pe jurați




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doi juraţi de la Vocea României, filmaţi în ipostaze „tandre”. S-a întâmplat chiar în emisiune, ce au vrut să demonstreze

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă