Prima pagină » A fi sau a nu fi. Planurile Apple pentru telefoanele pliabile sunt în aer – gadgets & lifestyle.

A fi sau a nu fi. Planurile Apple pentru telefoanele pliabile sunt în aer – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
a-fi-sau-a-nu-fi-planurile-apple-pentru-telefoanele-pliabile-sunt-in-aer-–-gadgets-&-lifestyle.

https://www.phonearena.com/news/first-apple-foldable-screen-ipad-mini-iphone-20th-anniversary_id155295

Cu mai mult de o săptămână în urmă se zvonea din ce în ce mai puternic că un iPhone pliabil ar deveni realitate în viitorul apropiat, deoarece Apple ar fi dezvoltat un prototip de tip clamshell, similar cu seria Galaxy Z Flip de la Samsung.

Cu toate că Apple ar avea preocupări legate de durabilitatea și utilitatea unui astfel de dispozitiv, conform zvonurilor s-ar fi întâlnit cu un producător asiatic pentru a discuta despre producția de componente la scară largă pentru două modele de iPhone pliabile.

Astăzi, un vlogger de tehnologie cu un număr mare de urmăritori pe platforma Weibo din China, a spus că Apple a oprit dezvoltarea unui iPhone pliabil. Se pare că gigantul din California ar fi îngrijorat de durabilitatea unui astfel de smartphone. Zvonul mai face referire și la faptul că Apple ar fi achiziționat mai multe telefoane pliabile produse de producători rivali, inclusiv Samsung.

Telefoanele pliabile nu s-ar regăsi în planurile Apple pentru 2024 și 2025 și, dacă zvonul de astăzi este legitim, se pare că ar trebui să nu ne așteptăm prea curând la un iPhone pliabil. Cu toate acestea, zvonul nu menționează și dacă Apple ar avea planuri să renunțe la presupusul iPad foldable. Există unele avantaje pentru un astfel de device în ceea ce privește durabilitatea, deoarece un iPad pliabil nu ar petrece prea mult timp în buzunarele utilizatorului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A fi sau a nu fi. Planurile Apple pentru telefoanele pliabile sunt în aer – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă