Prima pagină » Planurile ambițioase ale unei tinere mame: „Îmi voi transforma copilul într-un milionar”

Planurile ambițioase ale unei tinere mame: „Îmi voi transforma copilul într-un milionar”

de Roboțelul @ iDOR.info
planurile-ambitioase-ale-unei-tinere-mame:-„imi-voi-transforma-copilul-intr-un-milionar”

Luni, 08 Aprilie 2024, ora 23:10

1714 citiri

Planurile ambițioase ale unei tinere mame:

Mamă cu bebelușul la plimbare FOTO Pixabay

O tânără mamă a dezvăluit cum își planifică să facă din nou-născutul ei un milionar, iar alți părinți pot urma exemplul ei.

Queenie Tan, în vârstă de 27 de ani, și logodnicul ei Pablo Bizzini, în vârstă de 32 de ani, au întâmpinat-o pe lume pe fiica lor, Gia, pe 19 martie și au înființat deja un cont de investiții.

Când Gia s-a născut, cuplul din Sydney a investit 1.000 de dolari pentru ea și vor continua să facă acest lucru în fiecare an de ziua ei. Orice cadouri în bani de la prieteni și familie vor fi, de asemenea, investite.

Până când va împlini vârsta de 18 ani, Gia va avea 41.000 de dolari și până când va împlini vârsta de 65 de ani, va avea 1,8 milioane de dolari – presupunând un randament anual de opt procente, bazat pe portofoliul pe care l-au ales.

„Investiția este o modalitate excelentă de a ne asigura că banii noștri valorează mai mult în timp, în loc să fie erodați de inflație – și de costurile tot mai mari de trai!” a spus Queenie, un creator de conținut licențiat în finanțe personale, pentru FEMAIL.

„De aceea am început să investesc pentru ea, astfel încât să aibă un avantaj atunci când devine adultă tânără.”

Queenie a subliniat că viața în Australia este costisitoare, în special cu costul vieții și piața imobiliară care continuă să crească. A pune bani deoparte pentru fiica ei îi va oferi, în mod ideal, un avantaj în fața altor active mai târziu în viață, cum ar fi o educație superioară sau un împrumut ipotecar pentru o casă.

Până acum, cuplul a ales două fonduri tranzacționate la bursă (ETF-uri), inclusiv un ETF american (numit VTS) și un ETF global (VEU). Randamentul anual utilizat este un exemplu și nu o prognoză. Majoritatea ETF-urilor au oferit investitorilor randamente cuprinse între șase și 12 la sută pe an în ultimii zece sau 20 de ani.

Când Gia va fi mai mare, Queenie a spus că 50% din cadourile în bani vor fi investite, nu întreaga sumă, scrie Dailymail.

„Dobânda compusă din investiții este ceva magic, și este minunat să îi faci pe copii să se intereseze de acest aspect încă de la început”, a spus ea.

„Totuși, vreau ca ea să se bucure în continuare de toate lucrurile minunate pe care banii îi pot oferi în prezent (ca experiențe distractive), dar vreau și să îi arăt că investirea în active poate contribui la facilitarea vieții ei când va fi mai în vârstă.

„Abia aștept să o învăț mai multe despre investiții, și cine știe, poate că într-o zi ea își poate alege propriile investiții!”

Queenie și Pablo au, de asemenea, o valoare netă impresionantă de 800.000 de dolari, care a crescut semnificativ de-a lungul anilor; în 2020, valoarea lor netă era de 200.000 de dolari.

Cuplul are șapte surse de venit, dar își câștigă cea mai mare parte din bani prin colaborări de marcă pe rețelele de socializare. Alte forme de venit includ acțiuni, chirie, participarea la evenimente și venituri din publicitate.

O greșeală majoră despre investiții este ideea că ai nevoie de mulți bani pentru a începe – dar acest lucru nu este adevărat, poți începe cu doar 5 dolari.

„În zilele noastre, investițiile sunt mult mai ușoare decât erau înainte. Dacă știi cum să cumperi haine online, atunci ai abilitățile necesare pentru a face o investiție”, a spus Queenie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un american și-a înscenat moartea ca să scape de întreținerea copilului. Câți bani trebuia să-i plătească fostei soții

Un bărbat de 39 de ani din SUA a recunoscut că și-a înscenat moartea și a falsificat mai multe acte ca să nu plătească întreținerea copilului. Jesse Kipf a evitat să-i dea fostei…

Adolescent mort după o noapte în care s-a jucat la calculator cu prietenii. Mamă: „Ne-a lăsat fără să știm ce s-a întâmplat”

O mamă îndurerată din Marea Britanie a povestit cum fiul ei adolescent a murit subit în somn fără să aibă probleme de sănătate. Samantha Cowley a spus că fiul ei, Matthew se jucase…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Planurile ambițioase ale unei tinere mame: „Îmi voi transforma copilul într-un milionar”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă