Prima pagină » Acestea ar putea fi primele imagini cu Samsung Galaxy Z Fold6, pliabil cu design complet regândit

Acestea ar putea fi primele imagini cu Samsung Galaxy Z Fold6, pliabil cu design complet regândit

de Roboțelul @ iDOR.info
acestea-ar-putea-fi-primele-imagini-cu-samsung-galaxy-z-fold6,-pliabil-cu-design-complet-regandit

Prima zi a lunii februarie vine cu noutăți interesante, iar pe lângă vestea că HMD va renunța la telefoanele Nokia în favoarea unor dispozitive sub brand propriu, iată că privim astăzi și asupra unor prime imagini credibile pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold6. Telefonul va aduce un design complet regândit, o informație pe care am mai auzit-o în numeroase rânduri și care se apropie de realizare dacă ne uităm asupra randărilor de mai jos. 

Samsung Galaxy Z Fold6

Acestea ne-au fost puse la dispoziție de către zvonacul David Kowalski și publicația Pigtou, iar după cum se poate vedea, cea mai mare schimbare vizuală ține de formatul ecranului extern, mai lat și care astfel va permite un typing mai comod – fiind una dintre principalele neajunsuri semnalate de către posesorii de Z Fold actuale.

Samsung Galaxy Z Fold6

Seamănă mult cu un Pixel Fold dacă mă întrebați pe mine, fiind mult mai lat decât un Fold5, iar o altă schimbare ține de talie, telefonul urmând a fi foarte subțire. Rămâne de văzut dacă ajunge la recordul de 4.7-4.8 mm înregistrat de Honor Magic V2 și desigur suntem curioși cu privire la greutate.

Din spate telefonul poate fi recunoscut cu ușurință drept un Samsung datorită camerelor foto. În spatele acestui design nou se va afla un nou design de balama care va asigura faptul că talia subțire nu va afecta durabilitatea. Clar formatul de față nu permite un slot pentru S Pen astfel că ne vom baza în continuare pe o husă.

Lansarea pliabilului este așteptată cândva în vară, probabil luna iulie-august. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acestea ar putea fi primele imagini cu Samsung Galaxy Z Fold6, pliabil cu design complet regândit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă