Prima pagină » CUPOANELE ZILEI #450: Ultima zi de oferte Crazy Days, reduceri la cafea, ținute fashion, băuturi, gadget-uri

CUPOANELE ZILEI #450: Ultima zi de oferte Crazy Days, reduceri la cafea, ținute fashion, băuturi, gadget-uri

de Roboțelul @ iDOR.info
cupoanele-zilei-#450:-ultima-zi-de-oferte-crazy-days,-reduceri-la-cafea,-tinute-fashion,-bauturi,-gadget-uri

Prima zi din luna februarie a aici, iar asta înseamnă că suntem în căutare de oferte fresh și reduceri generoase. E ultima zi din campania Crazy Days by eMAG, iar dacă ești în căutare de gadget-uri și electronice, ar trebui să verifici orientativ oferta. Azi au apărut în oferta retailerului și alte produse cu extra-discount: băuturi, cafea, ținute fashion, articole sportive cu până la 40% discount. NOTINO vinde produse de îngrijire pentru ten cu 30% discount, la Flanco are loc Extra Smart Week în această perioadă. Iată ofertele de azi!

CUPOANELE ZILEI

CUPOANE PERMANENTE

CUPONUL ZILEI (produs erou)

Scade la doar 47 de lei azi cafeaua boabe Doncafe Espressor Cremoso (1 kilogram) dacă aplici în coș codul „ofertazilei” pentru 30% discount din prețul de bază. Acest sortiment aduce tot ce are mai bun cafeaua din America de Sud și Centrală, Asia și Africa.

Vorbim despre un amestec de soiuri de cafea predominant Arabica și desăvârșite cu un strop de Robusta, pentru un espressor dens și o cremă bogată. Are 7 recenzii acest sortiment, iar cumpărătorii sunt mulțumiți de achiziție. Dacă ai cont Genius ai parte chiar de transport gratuit. Comanzi aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: CUPOANELE ZILEI #450: Ultima zi de oferte Crazy Days, reduceri la cafea, ținute fashion, băuturi, gadget-uri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă