Prima pagină » Am ajuns într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur!. Mărturisirile dureroase ale Andreei Marin despre perioada în care a avut depresie

Am ajuns într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur!. Mărturisirile dureroase ale Andreei Marin despre perioada în care a avut depresie

de Roboțelul @ iDOR.info
am-ajuns-intr-un-punct-foarte-rau,-foarte-trist,-foarte-dur!.-marturisirile-dureroase-ale-andreei-marin-despre-perioada-in-care-a-avut-depresie

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, iar deși aceasta are parte de o carieră de succes, dar și de o familie minunată, aceasta s-a luptat o perioadă cu depresia. Iată ce detalii surprinzătoare a dezvăluit Andreea Marin despre lupta cu depresia, dar și despre cum se simțea în acea perioadă delicată a vieții ei.

Andreea Marin este o femeie foarte puternică, apreciată de milioane de români pentru optimismul pe care îl expune atât pe micile ecrane, dar și pe rețelele de socializare, iar deși totul pare că a fost frumos în viața prezentatoarei, aceasta s-a luptat pentru o perioadă cu depresia, iar aceasta recunoaște că a fost una dintre cele mai intense lupte pe care a trebuit să le poarte în decursul vieții ei.

„Prin ce am trecut nu a fost ușor. Am ajuns chiar și la limita aceea, un om încrezător în viață ca mine, mă vedeți, care pare puternic celorlalți și sunt în cele mai multe situații. Sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, am încredere în mine, cu toate astea am ajuns într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur.”, a mărturisit Andreea Marin.  

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns subiect de ceartă în mediul online. Andreea Marin: „Am avut mereu bun simț”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a recunoscut că ajunsese într-un punct foarte nedorit al vieții sale, în care puterea ei se scursese, iar ceea ce a salvat-o din această luptă ce părea fără câștig cu depresia a fost întâlnirea cu un specialist. 

Deși a trecut foarte mult timp de la perioada în care se lupta cu depresia, Andreea Marin a realizat că momentul în care a realizat ce este cu adevărat depresia și cât de periculoasă este aceasta, a fost în cazul Mădălinei Manole.

Cum se simțea Andreea Marin în lupta cu depresia?

După decesul Mădălinei Manole, Andreea Marin recunoaște că a început să se gândească serios să lupta pe care a pierdut-o artista în fața depresiei, este lupta pe care o poartă și ea, acela fiind momentul în care a decis să vadă un specialist.

Andreea Marin povestește în cadrul interviului cum simțea în fiecare zi o stare de tristețe pe care nu o putea înlătura, se trezea adesea plângând, fără să se întâmple ceva care să o facă să aibă această reacție.

Prezentatoarea explică cum depresia se simte ca o gheară ce se află în jurul sufletului, ce o împiedica adesea să se înțeleagă, astfel încât nu putea să își explice situația delicată în fața persoanelor apropiate din jurul ei.

Singurul lucru pe care îl putea face era să le explice simptomele pe care le avea, dar și nu și care era motivația exactă din spatele acestora. 

„E foarte greu. Poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și în viața celorlalți și poți ajunge să decizi că nu există soluție și că îți iei viața, pur și simplu.”, a declarat Andreea Marin într-un interviu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Am ajuns într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur!. Mărturisirile dureroase ale Andreei Marin despre perioada în care a avut depresie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă