Prima pagină » Ambulanță nouă prin proiectul Sate Sănătoase – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Ambulanță nouă prin proiectul Sate Sănătoase – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

de Roboțelul @ iDOR.info
ambulanta-noua-prin-proiectul-sate-sanatoase-–-stiri-din-mures,-stiri-targu-mures-–-liderul-presei-muresene

Home / Administrație / Ambulanță nouă prin proiectul „Sate Sănătoase”

redactia 17 februarie 2024 Administrație, Beica de Jos, Comune 58 Vizualizate

Primăria comunei Beica de Jos din judeţul Mureş a achiziţionat o ambulanță de tip A1 în cadrul proiectului „Sate Sănătoase”. Activitatea s-a derulat în cadrul „AP1.13 „Sate Sănătoase” Apelul de proiecte Nr. 1 „Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romi”, program coordonat de Ministerul Sănătății și derulat în parteneriat cu Primăria Comunei Beica de Jos, apel finanțat în cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

„Scopul principal al utilizării autoturismului – Ambulanța Tip A1 este de a facilita accesul la serviciile medicale a persoanelor vârstnice și cu dizabilități, prin transportarea acestora la medicul de familie pentru consult de specialitate în cazul în care medicul de familie nu se poate deplasa la domiciliul pacientului. Astfel, în ultima perioadă, au fost solicitări de a transporta cu Ambulanța Tip A1 (dotată cu rampă pentru personae cu dizabilități), persoane vârstnice și cu dizabilități la control la medicul de familie. Un alt scop, este acela ca asistentul medical comunitar, pe baza listei persoanelor vârstnice incluse în proiect, să asigure servicii de asistență medical pansamente, tensiune, glicemie și să identifice nevoile și cazurile mai grave care necesită vizita la un medic de familie, în primul rând și ulterior la un consult de specialitate”, au precizat reprezentanții proiectului „Sate Sănătoase”.

(A.Z.)

Eticheteambulanță de tip A1 Primăria comunei Beica de Jos proiectul „Sate Sănătoase”

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

Clean-up. Curajul Mădălinei

Povestea lui Mircea

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

Transilvania Business:

De asemenea, verificati

149.744.000 lei, bugetul Municipiului Reghin pe anul 2024

Distribuie În cadrul ședinţei ordinare a Consiliului Local municipal Reghin avută loc joi, 8 februarie …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ambulanță nouă prin proiectul Sate Sănătoase – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă