Prima pagină » Anya Taylor-Joy, acuzată că promovează „înfometarea”. Ce ținută a purtat actrița la premiera filmului „Dune: Part Two”

Anya Taylor-Joy, acuzată că promovează „înfometarea”. Ce ținută a purtat actrița la premiera filmului „Dune: Part Two”

de Roboțelul @ iDOR.info
anya-taylor-joy,-acuzata-ca-promoveaza-„infometarea”.-ce-tinuta-a-purtat-actrita-la-premiera-filmului-„dune:-part-two”

Anya Taylor-Joy, acuzată că promovează „înfometarea”. Ce ținută a purtat actrița la premiera filmului „Dune: Part Two”

Anya Taylor-Joy a avut o apariție uimitoare la premiera filmului „Dune: Part Two”, însă internauții i-au adus critici în urma unui detaliu dezvăluit de actriță.

Anya Taylor-Joy, acuzată că promovează

Internauții sunt de părere că Anya Taylor-Joy promovează „înfometarea” după ce și-a etalat talia subțire într-un corset strâns. Vedeta din „Menu” a împărtășit fotografii din culisele probei sale cu Maison Margiela înainte de prezentarea filmului „Dune: Part Two”, duminică, și a inclus o imagine alb-negru care arată cât de subțire a devenit talia ei.

Anya Taylor-Joy, în mijlocul unei controverse la premiera filmului „Dune: Part Two”

Se pare că urmăritorii lui Taylor-Joy de pe Instagram au fost imediat divizați de acest look, deoarece unii i-au reproșat că se asociază cu tulburările alimentare, în timp ce alții i-au apărat look-ul: „Putem să nu normalizăm înfometarea?”, a întrebat un utilizator. „Dur. Mă așteptam la mai mult de la tine tbh. Slăbiciunea nu este șic”, a împărtășit un altul. „Cred că sunteți persoane remarcabile și o reprezentare pozitivă a umanității”, a scris un al treilea urmăritor. „Cu toate acestea, conținutul promovat prin aceste imagini poate să nu fie favorabil bunăstării”.

Un altul a avertizat-o pe Taylor-Joy, în vârstă de 27 de ani, să nu posteze fotografii precum aceasta, deoarece „oamenii vor folosi acest lucru ca inspirație pentru înfometare”. Alții s-au limitat să le reproșeze comentatorilor „negativi” că nu permit unei femei să fie „liberă”: „Ea nu promovează nimic, omule, lasă o femeie să fie liberă. Dacă ei îi place bine, dacă ție nu, e perfect în regulă”, a scris un apărător. „Ai dreptul să nu o porți, la fel cum ea are dreptul să poarte orice îi place. Nu trebuie să fim atât de dramatici în legătură cu asta…”.

O altă persoană s-a făcut ecoul acestui sentiment, scriind: „Toată lumea vrea mai multă libertate pentru femei și ca ele să aibă mai multă putere, iar când ea se îmbracă așa cum vrea, dintr-o dată toate femeile sunt împotriva ei. Verifică-ți puțin ipocrizia”.

Ultima apariție a actriței în cadrul evenimentului plin de glam din New York City a prezentat o suprapunere strălucitoare de auriu care a stat sub o rochie neagră transparentă, în stil halter. Anya Taylor-Joy a arătat uimitor în rochia sa pe covorul roșu.

sursa: Profimedia

Actrița s-a căsătorit în secret

Dincolo de proiectele profesionale, actrița se bucură din plin și de relația sa. Taylor-Joy și McRae, care au început să se întâlnească în mai 2021, au ținut cea mai mare parte a relației lor departe de ochii publicului. Cu toate acestea, Page Six a dezvăluit în iulie 2022 că cei doi s-au căsătorit în secret. Potrivit surselor, actrița, în vârstă de 27 de ani, și muzicianul, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la un tribunal din SUA, înainte ca vedeta Netflix să fie nevoită să zboare în Australia pentru un proiect.

Vestea a venit la o lună după ce perechea a stârnit zvonuri de logodnă când vedeta din „Last Night in Soho” a fost fotografiată purtând un inel pe deget. La fel ca la nunta ei, Taylor-Joy a purtat un inel de logodnă puțin ieșit din comun, optând pentru un diamant verde masiv și cu alte diamante mai mici în jurul acestuia.

Taylor-Joy și McRae și-au făcut debutul pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri în februarie, iar ea a făcut primul comentariu public despre muzician pentru British Vogue în martie 2022.

„I-am spus partenerului meu zilele trecute că el este hobby-ul meu. Am găsit în sfârșit pe cineva care va sta fericit în tăcere cu mine citind. Practic, avem 80 de ani și 7 ani în același timp și funcționează foarte bine.”, a declarat Taylor-Joy.

La rândul său, McRae a postat pe Instagram o fotografie de cuplu, în care ambii poartă piese Dior la petrecerea VF, scriind: „Amândoi îmbrăcați în Dior: Sunt al naibii de mândru de fata asta”.

Citește și:
SAG Awards 2024: Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete (GALERIE FOTO)

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anya Taylor-Joy, acuzată că promovează „înfometarea”. Ce ținută a purtat actrița la premiera filmului „Dune: Part Two”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google