Prima pagină » Apple renunță treptat la iTunes pentru Windows: Lansează aplicații dedicate Music, TV și Devices

Apple renunță treptat la iTunes pentru Windows: Lansează aplicații dedicate Music, TV și Devices

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-renunta-treptat-la-itunes-pentru-windows:-lanseaza-aplicatii-dedicate-music,-tv-si-devices

În trecut Apple și-a exprimat dorința de a „sparge” iTunes în mai multe aplicații pentru Windows. Așa au apărut versiuni Preview pentru 3 aplicații noi: Music, TV și Devices. Ele au fost disponibile în Microsoft Store o perioadă doar pentru utilizatori de Windows 11, iar apoi compania din Cupertino le-a delistat. Ei bine, acum cele 3 aplicații au ajuns din nou în Microsoft Store și pot fi instalate atât pe PC-uri care rulează Windows 10, cât și Windows 11. Mai jos am toate detaliile!

Apple Music și Apple TV

Această aplicație conține atât librăria de melodii locale, stocate pe PC, cât și serviciul Music al companiei din Cupertino. Astfel acum putem folosi această aplicație pentru a asculta playlist-urile preferate online.

Apare și Apple TV care ne oferă posibilitatea utilizatorilor de a urmări filme și seriale prin intermediul unui abonament Apple TV+. Aici sunt incluse filme și seriale Paramount+, AMC+, Showtime, Starz, cât și conținut cumpărat deja prin iTunes.

Din câte știu Apple TV+ nu e disponibil oficial în România, dar e posibil să funcționeze cu un Apple ID din SUA + un VPN. 

Apple Devices

Principala aplicație care înlocuiește funcțiile unice din iTunes este „Devices”. Prin intermediul său putem sincroniza dispozitive precum iPhone, iPad, iPod. Totodată, putem realiza backup-uri, să restaurăm sau să actualizăm device-urile amintite mai sus. 

Nu există din păcate o aplicație pentru gestionarea cărților și a podcast-urilor încă, deci tot la iTunes vor trebui să apeleze utilizatorii interesați de aceste chestiuni. Apple Music, TV și Devices sunt disponibile în Microsoft Store.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple renunță treptat la iTunes pentru Windows: Lansează aplicații dedicate Music, TV și Devices

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă