Prima pagină » Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows

Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-music,-apple-tv-si-apple-devices,-disponibile-si-pe-windows

Vineri, 26 Aprilie 2024, ora 22:04

636 citiri

Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices.

Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de iTunes, care anterior servea ca hub central pentru funcțiile multiple ale acestor aplicații, scrie The Verge.

Noile aplicații, care sunt acum disponibile pentru descărcare, sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor de Windows 10 și versiuni ulterioare.

Cu ce funcții vin aplicațiile Apple de pe Windows

Apple Music permite utilizatorilor să asculte muzică, să gestioneze biblioteca iTunes existentă, să acceseze achizițiile iTunes și să folosească serviciul de streaming muzical al Apple. Apple TV oferă acces la o vastă gamă de filme, documentare și seriale disponibile prin iTunes, inclusiv conținutul oferit prin serviciul de streaming Apple TV+.

Pe lângă acestea, aplicația Apple Devices este proiectată pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze dispozitivele lor Apple, permițând actualizări, backup-uri, restaurări și sincronizări ale conținutului între iPhone, iPad și PC-uri.

Compatibilitatea acestor aplicații este garantată pentru sistemele de operare Windows 10 și Windows 11 pe arhitectura x86. Pentru cei care nu au încă aceste versiuni, iTunes rămâne disponibil, asigurând acces la audiobook-uri și podcast-uri. De asemenea, pentru funcționarea corectă, Apple recomandă descărcarea tuturor celor trei aplicații, deoarece utilizarea parțială poate duce la solicitări de completare a setului.

Apple subliniază necesitatea păstrării aplicației iTunes pentru moment, deoarece atât Apple Music, cât și Apple TV vor accesa conținutul stocat în biblioteca iTunes.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16

Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații…

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă