Prima pagină » Averea privată a regelui Charles și a reginei Camilla

Averea privată a regelui Charles și a reginei Camilla

de Roboțelul @ iDOR.info
averea-privata-a-regelui-charles-si-a-reginei-camilla

Sursa foto: Facebook The Royal Family

Sursa foto: Facebook The Royal Family

V-ați întrebat vreodată cum și-au dobândit bogăția Regele Charles și Regina Camilla?

Regele Charles și regina Camilla se numără printre cei mai bogați oameni din Regatul Unit, regele câștigând 86 de milioane de lire sterline în fiecare an prin intermediul subvenției suverane – o cifră care va crește la aproape 125 de milioane de lire sterline în 2025.

Pe lângă acest salariu anual, regele și regina au o avere netă uimitoare datorită colecției lor de bunuri, printre care se numără iubita casă Balmoral a regretatei regine, câțiva dintre caii ei de curse și o colecție impresionantă de bijuterii care a fost începută de regretata bunică a reginei Elisabeta, regina Maria.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura sursă de bani a lui Charles și Camilla, deoarece ei obțin venituri și din Ducatul de Lancaster, care se transmite de la un monarh la altul. Ducatul de Lancaster acoperă 18.000 de hectare de teren în Lancaster și Yorkshire, precum și câteva proprietăți în Londra. Întregul teren este evaluat la 645 de milioane de lire sterline și generează un profit de 20 de milioane de lire sterline în fiecare an.

Potrivit unui raport publicat de The Guardian, valoarea netă totală a regelui Charles este estimată la aproximativ 1,8 miliarde de lire sterline, o parte din această sumă provenind din proprietățile, mașinile și colecțiile lor private. Cu toate acestea, o parte secretă a averii regelui și a reginei provine din investițiile lor.

Din cauza naturii necunoscute a ceea ce Charles și Camilla au investit personal, este imposibil să se obțină un total real, deși estimarea The Guardian îl plasează la 142 de milioane de lire sterline. Este probabil ca răposata regină să fi transmis toate investițiile sale fiului său, iar în 1993 un reporter al Times a descoperit că în jur de 43 de milioane de lire sterline au fost deținute de către Majestatea Sa Defunctă în companii din FTSE 100, potrivit Hellomagazine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Averea privată a regelui Charles și a reginei Camilla

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă