Prima pagină » Bătălia electricelor: Mădălin versus Gigi • zoso blog

Bătălia electricelor: Mădălin versus Gigi • zoso blog

de Roboțelul @ iDOR.info
batalia-electricelor:-madalin-versus-gigi-•-zoso-blog

Mădălin Ionescu, ceva prezentator TV, explică publicului lui că electricele nu au valoare de revânzare prea mare, pentru că, din sursele lui, în 2027 va veni revoluția electricelor, cu tehnologia va fi atât de avansată încât mașinile de până atunci nu vor mai avea nici o valoare și mai bine aștepți până atunci să dai banii pe o electrică.

Nu e nevoie de mai mult de două scroll-uri ca să vezi care este publicul căruia îi vorbește Ionescu și cam care sunt capacitățile lui intelectuale. Pe scurt, e ca în bancul cu „io nu-mi iau Mulsanne nu pentru că nu am bani, ci pentru că nu-mi place cum arată”.

Neînțelegând asta, respectatul prezentator de produse Gigi Buhnici sare să explice cum de fapt el e bucuros că e cobai pentru electrice, că ăia care zic că nu și-ar lua electrice sunt de fapt plătiți de șerpilieni și cine nu vrea să dea 50K pe o electrică este retrograd.

Din nou, cu fanii lui Mădălin Ionescu, omul care vorbește de conspirații și alte prostii pe Metropola TV, televiziunea de casă a familiei Firea-Pandele. E ca și cum te-ai certa cu publicul unui perete. Oamenii sunt absorbiți în universul peretelui și nimic nu-i clintește. Nici măcar domnul prezentator de produse Gigi Buhnici, cu argumentele lui beton.

Și aș să-mi exprim câteva nedumeriri pertinente:

  1. valoarea de revânzare a electricelor e mică chiar și acum. nu prea se înghesuie oamenii să cumpere electrice cu peste 100 sau 200.000km. nu-mi dau seama de ce.
  2. copiii ăia cu mai puțin astm unde erau când mergeam cu un M5 de 4 litri? ăia nu existau pe vremea aia sau cum funcționează asta?
  3. când spui că tot ce ți-ai luat e din munca ta, care e munca asta mai exact? că tot nu vrei să spui și nici să marchezi publicitatea.
  4. întrebare suplimentară, dacă era în continuare salariat își mai permitea electrică?
  5. cât de deștept ești când arunci „nu e treaba mea să propag conspirații” după ce tocmai ai aruncat niște conspirații?
  6. te enervezi doar când auzi prostiile spuse de alții, da?
  7. toate bune cu uigurii ăia? dar cu 5Gul?

Urmează un mare duel intelectual cu Bianca Drăgușanu pe teme sociologice.

20211205910




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bătălia electricelor: Mădălin versus Gigi • zoso blog

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google