Prima pagină » Motorola a lansat Moto G24 Power – Arena IT

Motorola a lansat Moto G24 Power – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-a-lansat-moto-g24-power-–-arena-it

Motorola a lansat Moto G24 Power, un nou membru al familiei Moto G 2024, special conceput pentru eficiență energetică, oferind o durată a bateriei de două zile, cu încărcare TurboPowe 30.

Moto G24 Power este disponibil în România începând cu luna februarie la un preț recomandat de 899 RON în culorile Ink Blue și Glacier Blue, la partenerii Motorola, Altex și eMAG.

Motorola a lansat Moto G24 PowerTelefonul dispune de o baterie de 6000mAh, care asigură utilizarea pentru aproape un weekend întreg cu o singură încărcare de doar câteva minute. La baza performanței sale stă un procesor octa-core de 2.0GHz, iar pentru a facilita multitasking-ul, telefonul oferă până la 8/16GB de memorie RAM, cu funcția RAM Boost.

Funcția RAM Boost este disponibilă pentru utilizatorii care doresc mai multă fluiditate și performanță sporită, temporar transformând spațiul de stocare în memorie virtuală RAM. În plus, Moto G24 Power dispune de 256GB de memorie internă, astfel încât utilizatorii să aibă suficient spațiu pentru imagini și videoclipuri.

Moto G24 Power este echipat cu o cameră de 50MP cu tehnologie Quad Pixel, care ajută la obținerea unor fotografii mai vibrante, mai ales în condiții de lumină scăzută. Funcția Auto Night Vision utilizează AI pentru a ajusta setările necesare în condiții de lumină scăzută, oferind utilizatorilor încredere în capturarea fiecărei fotografii.

Telefonul are un display de 6.56” HD+ foarte luminos, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz pentru o experiență de utilizare mai lină. Pentru economisirea bateriei, ecranul se ajustează automat între 90Hz și 60Hz.

Pentru o experiență audio de calitate, Moto G24 Power este echipat cu difuzoare stereo și sistem audio imersiv Dolby Atmos, care oferă o experiență audio imersivă de ultimă generație.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola a lansat Moto G24 Power – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type