Prima pagină » Cât a costat Joker 2 și ce salarii au primit Joaquin Phoenix și Lady Gaga

Cât a costat Joker 2 și ce salarii au primit Joaquin Phoenix și Lady Gaga

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-a-costat-joker-2-si-ce-salarii-au-primit-joaquin-phoenix-si-lady-gaga

Articol publicat 22 februarie 2024

Salariile pe care Joaquin Phoenix și Lady Gaga le-au primit pentru a juca în „Joker 2” au fost dezvăluite, arată Daily Mail. Potrivit unor surse citate de revista Variety, actorul american a primit 20 de milioane de dolari pentru a relua rolul Arthur Fleck, alias Joker, în timp ce Gaga a plecat acasă cu 12 de milioane de dolari pentru Harley Quinn în mult așteptatul sequel.

„Joker: Folie à Deux” este continuarea filmului regizat de Todd Phillips în 2019. Pentru prima peliculă, Phoenix a primit un salariu de 4,5 milioane de dolari, iar interpretarea sa i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor.

Cel de-al doilea lungmetraj vine la cinci ani după ce „Joker” a obținut 1 miliard de dolari la box office-ul mondial, devenind filmul cu rating R cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

200 de de milioane de dolari pentru Joker 2

Warner Bros. a cheltuit aproape 200 de milioane de dolari pentru acest sequel, mai mult decât dublul bugetului de producție alocat „Joker” (60 de milioane de dolari).

Însă spre deosebire de „Joker”, această continuare este un musical, un gen „delicat”, cu propriile provocări la box office. Recent, Warner Bros. a pierdut 40 de milioane de dolari cu adaptarea cinematografică „The Color Purple”, cu Taraji P. Henson și Fantasia Barrino, la un buget de 100 de milioane de dolari.

Noile dezvăluiri despre „Joker 2” vin la o săptămână după ce regizorul Phillips le-a oferit fanilor imagini neașteptate cu personajele jucate de Gaga și Phoenix.

„Joker: Folie à Deux” este programat să fie lansat pe 4 octombrie 2024.

Filmele anului 2024. Cu ce pelicule va încerca Hollywoodul să surprindă, încă afectat de impactul recentelor greve

Lady Gaga este Harley Quinn

Harley Quinn a fost creată pentru Batman: The Animated Series, care a apărut pentru prima dată pe Fox Kids în septembrie 1992, numele ei fiind asociat cu al lui Joker, ca interes amoros. Personajul a început să fie vizibil pe paginile DC Comics în 1999.

Povestea originii ei în benzile desenate pleacă de la Dr. Harleen Quinzel, psihiatru la azilul Arkham din Gotham City, care se îndrăgostește de pacientul ei, Joker, și devine iubita și complicele lui în timp ce își asumă identitatea ca Harley Quinn.

Filmul „Joker”, pe care Phillips l-a regizat și l-a scris împreună cu Scott Silver, s-a încheiat cu Arthur Fleck tratat la Arkham în urma monstruozităților pe care le-a comis.

Ca actriță, Lady Gaga a fost recunoscută drept un nume important după ce a jucat în filmul „A Star Is Born” și a devenit prima femeie din istorie care a câștigat un Oscar, un Grammy, un BAFTA și un Glob de Aur, într-un singur an, pentru actorie și coloană sonoră.

„Joker: Folie à Deux” o are în distribuție și pe Zazie Beetz, care va relua rolul Sophie Dumond.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât a costat Joker 2 și ce salarii au primit Joaquin Phoenix și Lady Gaga

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google