Prima pagină » Bunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: E incredibil cât de frumos îmbătrânești!

Bunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: E incredibil cât de frumos îmbătrânești!

de Roboțelul @ iDOR.info
bunica-de-61-de-ani,-val-de-reactii-dupa-ce-a-facut-publica-o-imagine-din-tinerete:-e-incredibil-cat-de-frumos-imbatranesti!

Articol publicat 22 Februarie 2024

O bunică în vârstă de 61 de ani, din West Sussex, Anglia, a stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale, după ce a făcut publice imagini inedite din tinerețe, arătând tuturor că parcă timpul a stat în loc pentru ea.

Femeile pot fi frumoase și încrezătoare la orice vârstă, iar Jacqueline Hooton, o bunică în vârstă de 61 de ani, este exemplul care dovedește acest lucru. Pasionată de fitness, aceasta arată senzațional, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează pe rețelele sociale, oamenii fiind uimiți de cum a reușit să-și păstreze frumusețea până la această vârstă.

Citește și: Brooklyn Beckham și Nicola Peltz nu au vrut cadouri la nuntă. Ce le-au cerut în schimb sutelor de invitați

De curând, Jaqueline a făcut publice două fotografii – una imortalizată în 1981 și una acum – în cadrul cărora poartă o rochie argintie. Chiar dacă imaginile au fost surprinse la 43 distanță una de cealaltă, ea arată minunat în amândouă, ceea ce i-a impresionat pe mulți dintre prietenii ei virtuali.

„Ești pur și simplu fantastică!”, „Îmbătrânești atât de frumos”, „Maturitatea are o modalitate atât de frumoasă de a încapsula cunoașterea, experiența și frumusețea”, „Este incredibil cât de bine arăți”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Ce cadou i-a făcut prințul Harry unui însoțitor de zbor în timp ce se întorcea în SUA: „Asta am găsit în bagajele mele”

Jacqueline a dezvăluit, de asemenea, că secretul siluetei sale este reprezentat de fitness, pe care îl practică de mai mulți ani.

„Misiunea ta, pe care ar trebui să alegi să o accepți, este să fii consecventă. Fitnessul nu înseamnă o transformare de 12 săptămâni, este o călătorie pentru toată viața. Niciodată nu ești prea bătrână, niciodată nu este prea târziu ca să începi, așa că apucă-te de treabă, dacă nu ai făcut-o deja. Să faci sport nu înseamnă să adaugi ani vieții tale, ci să adaugi viață anilor tăi, de a-ți îmbunătăți starea de sănătate”, a spus femeia care are cinci copii, trei nepoți și care se antrenează de 28 de ani.

Citește și: Ce este dieta cu alimente crude, care o ajută pe Demi Moore să se mențină în formă. Beneficiile pe care le are pentru sănătate




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: E incredibil cât de frumos îmbătrânești!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă