Prima pagină » Ce seriale turcești noi au fost cumpărate și în România. În ce proiect o vom vedea pe Demet Özdemir

Ce seriale turcești noi au fost cumpărate și în România. În ce proiect o vom vedea pe Demet Özdemir

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-seriale-turcesti-noi-au-fost-cumparate-si-in-romania.-in-ce-proiect-o-vom-vedea-pe-demet-ozdemir

Seriale turcești cumpărate și în România, pe care încă le așteptăm la televizor în 2024

Conform formatbiz.it și senalnews.com, mai multe producții turcești noi au fost achiziționate de posturile din România. Iată despre ce seriale este vorba și ce actori cunoscuți vor reveni, în perioada următoare, pe micile ecrane de la noi.

„Adım Farah” („Numele meu este Farah”)

„Adım Farah” este adaptarea unei producții argentiniene “La Chica que Limpia” (2017-2018), adaptată în SUA ca “The Cleaning Lady”, cu Élodie Yung și Adan Canto în rolurile principale. Serialul produs de O3 Medya a fost difuzat de Fox Turcia anul trecut și îi are în rolurile principale pe Engin Akyürek (“Fiica ambasadorului” și “Dragoste de contraband”) și Demet Özdemir (“Vis de iubire”, “Prizoniera destinului”, “Tactici în dragoste”).

În prim-planul poveștii se află Farah (Demet), o doctoriță de origine iraniană, care are nevoie de bani pentru a-și trata fiul, pe Kerimsah (Rastin Paknahad), de o boală gravă. Astfel ajunge să facă menajul în casa unor mafioți. Constrânsă de împrejurări, Farah acceptă să lucreze ca doctor pentru acești mafioți și ajunge chiar să se îndrăgostească de șeful lor, Tahir (Engin). Lucrurile se complică pentru ea când Behnam (Feyyaz Duman), tatăl copilului ei reapare în peisaj.

Ințialul pentru rolul Farah fusese aleasă actrița Asli Enver. Ea a apucat să înceapă pregătirile pentru acest serial când a aflat că a rămas însărcinată. În cele din urmă, Asli a dorit să renunțe la filmări pentru a avea grijă de sarcină. Producătorii s-au reorientat imediat către Demet, care a acceptat să joace rolul principal.

Serialul „Adım Farah” a fost vândut în peste 30 de țări, printre care România, Lituania, Azerbaijan și Albania.

“Aile” (“Familia”)

Producția îi are ca protagoniști pe Kıvanç Tatlıtuğ („Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă”) și Serenay Sarıkaya (“Șahmaran”, “Yaman”).

Inițial producătorii de la Ay Yapim și-au dorit ca acest proiect să fie adaptarea serialului american “Clanul Soprano”, însă nu le-au fost acordate drepturile, așa că au trebuit să facă o poveste originală. Aslan, personajul jucat de Kıvanç, este un interlop foarte cunosocut, proprietarul unui club de noapte, care încearcă să îndrepte treburile murdare pe care familia lui le face de ani de zile. Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Serenay), de profesie psiholog. Deși provin din medii diferite, cei doi au multe în comun. Serialul “Aile” a fost difuzat în Turcia de Show TV și s-a terminat pe 30 ianuarie anul acesta după două sezoane. Acesta a fost vândut în peste 80 de țări precum Argentina, Chile, Israel, România, Slovenia, Macedonia, Montenegro, Honduras, Bulgaria, Ungaria și Albania.

“Yabani” (“Sălbatic”)

Lansat la Fox Turcia în septembrie 2023, “Yabani” este și în prezent unul dintre cele mai populare seriale acestui post. Așa că nu e de mirare că producția realizată de NTC Medya a fost vândută în peste 40 de țări, printre care Spania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Israel, Kazahstan, Moldova, Muntenegru, România, Rusia și Serbia.

“Yabani” prezintă povestea lui Ali, care este răpit de o bandă în copilărie și care începe să lucreze pentru cei care l-au răpit. După ce îndură ani de greutăți, Ali (Halit Özgür Sarı) își ia numele de Yaman și scapă de răpitorii săi pentru a-și construi o viață nouă și mai bună împreună cu cei trei prieteni ai săi. Lucrurile nu sunt ușoare pentru această nouă familie, dar ei muncesc din greu și sunt capabili să-și lase trecutul întunecat în urmă. Lucrurile se complică atunci când Yaman o întâlnește pe Rüya (Simay Barlas), o fată frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Iubitul acesteia însă are probleme cu drogurile, iar Yaman îl salvează de la o supradoză. După acest eveniment, Yaman află că acest bărbat este chiar fratele său.

Protagoniștii acestui serial – Halit Özgür Sarı (“Totul pentru familia mea”, “Diriliş Ertuğrul”) și Simay Barlas (“Furtună pe Bosfor”) – s-au îndrăgostit la filmări și formează un cuplu și în viața reală. Cei doi au întâmpinat noul an la Belgrad și au fost surprinși în ipostaze romantice.

“Safir”

Serialul “Safir” are un singur sezon și a avut premiera în Turcia la postul Atv în septembrie 2023, ultimul episod fiind programat pentru 26 februarie anul acesta. În rolurile principale ale acestei producții apar Ilhan Şen (“Îndrăgostiţi din interes”, “Ramo”), Özge Yağız (“Jurământul”), Gizem Karaca (“Dragoste infinită”) și Burak Berkay Akgül (“Destan”).

Povestea din “Safir” se dezvoltă în jurul uneia dintre cele mai influente familii din Cappadocia, familia Gulsoy, care se reunește după o lungă perioadă despărțită odată cu sosirea fiului cel mare, Ateș (Ilhan Şen), din America. Ulterior, în urma unui incident dramatic, vor avea loc două căsătorii aranjate: cea a lui Ateș cu Feraye (Özge Yağız) și cea a lui Yaman (iubitul din copilărie a lui Feraye, jucat de Burak Berkay Akgül) cu Aleyna (Gizem Sevim).

Sursa foto: Instagram

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce seriale turcești noi au fost cumpărate și în România. În ce proiect o vom vedea pe Demet Özdemir

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă