Prima pagină » Copilul care a ajuns să „cucerească” toate femeile din Romania și nu numai. Tragediile și viața fulminantă ale celui mai iubit actor, Florin Piersic

Copilul care a ajuns să „cucerească” toate femeile din Romania și nu numai. Tragediile și viața fulminantă ale celui mai iubit actor, Florin Piersic

de Roboțelul @ iDOR.info
copilul-care-a-ajuns-sa-„cucereasca”-toate-femeile-din-romania-si-nu-numai.-tragediile-si-viata-fulminanta-ale-celui-mai-iubit-actor,-florin-piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori români, care au scris istorie în țara noastră încă de la prima apariție pe scenă. Este mereu zâmbitor, plin de energie,

Drama din viața lui Florin Piersic

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, poartă în sufletul său o poveste de viață plină de amintiri, între care strălucește ca un far luminos durerea profundă a pierderii surorii sale. Copil fiind, Piersic a călătorit prin mai multe locuri, fiecare dintre ele lăsându-i o amintire prețioasă. Dar dincolo de farmecul diversității geografice, se ascunde o poveste tragică, care a modelat traseul său existențial.

Află și: Gestul copleșitor al lui Florin Piersic. N-a uitat-o pe Ileana Stana Ionescu, actrița care de trei ani nu a mai ieșit din casă: ”Tare l-a iubit!”. Mărturisirile soțului ei EXCLUSIV

Una dintre cele mai cutremurătoare experiențe din viața sa este legată de momentul în care, la vârsta fragedă de doar 7 ani, a fost nevoit să facă față pierderii surorii sale, Lucica, care a fost răpusă de destin la doar 15 ani. În ciuda timpului care a trecut, memoria acelei clipe grele îl bântuie încă pe Piersic, iar povestea acestei tragedii rămâne vie în inima și în cuvintele sale.

Florin Piersic își amintește cu durere cum, în copilărie, a trebuit să învețe durerosul adevăr al despărțirii de cineva drag. Această experiență traumatică nu doar că i-a șlefuit caracterul, ci l-a și învățat să privească viața cu o perspectivă mai profundă și mai înțeleaptă.

Încă și în prezent, când vorbește despre Lucica, vocea îi devine încărcată de emoție, iar ochii săi reflectă amestecul de durere și iubire pentru sora pierdută. Povestea tragică a surorii sale este adesea relatată de Piersic în diverse interviuri, fiind un subiect delicat, dar important pentru el.

La televizor, actorul a dezvăluit detalii despre momentul devastator în care și-a pierdut sora, răpită fiind de moarte la o vârstă atât de fragedă. Cu toate că durerea acelei pierderi a marcat profund familia sa, Florin Piersic a reușit să-și păstreze copilăria fericită, cu ajutorul unei mame puternice și devotate.

„Noi am trăit atunci cea mai mare tragedie a familiei noastre. Poate de aceea totdeauna când joc o piesă mă gândesc foarte mult nu numai la părinţii mei ci şi la Lucica. La 15 ani, s-a înecat în Prut sărind să salveze colega de bancă, Doina Puha.

E prima amintire pe care o am eu legată cu adevărat, aveam şapte ani, şase ani şi jumătate. E prima amintire pe care o ţin minte, respectiv înmormântarea surorii mele. Înmormântare la care cred că au participat, la vremea aceea, toţi oamenii din Cernăuţi. Au venit toţi oamenii de la vremea aia. Tocmai pentru că a murit fetiţa doctorului Piersic”, a povestit marele actor.

Ce amintire are de la mama lui

În viața oricărui om, învățăturile primite de la părinți și obiectele cu o semnificație specială transmise din generație în generație pot juca un rol crucial în orientarea și susținerea în momentele dificile. Pentru un actor celebru, aceste învățături și obiecte își pot găsi o importanță și mai mare, oferindu-i sprijin și inspirație în fața provocărilor personale și profesionale.

Pentru actorul în cauză, legătura cu credința și spiritualitatea a fost întotdeauna una strânsă, iar învățăturile primite de la mama sa au avut un impact profund asupra lui. De la femeia care i-a dat viață, el a învățat cât de importantă este credința, mai ales în clipele în care s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Mama lui i-a transmis că, în momentele de cumpănă, credința și rugăciunea pot fi surse esențiale de sprijin și alinare.

„Am fost foarte bolnav. Mama mea, o noapte întreagă, cu icoana – pe care o am, o păstrez tot timpul – la care mama s-a rugat şi a spus: ‘Dacă mi-ai luat-o pe Lucica, nu-l lua pe Florinel!’ ”, spunea Florin Piersic, potrivit OK Magazine.

Cine au fost femeile din viața lui Florin Piersic

Florin Piersic, cunoscut ca unul dintre cei mai mari actori ai scenei și cinematografiei românești, a fost mereu în centrul atenției nu doar pentru talentul său, ci și pentru viața sa personală tumultuoasă. Celebrul actor, care acum a împlinit vârsta de 88 de ani, a fost mereu înconjurat de mister și fascinație din cauza aventurilor și căsniciilor sale multiple.

Cu trei căsătorii la activ și o serie de relații notabile, Piersic a devenit un subiect de interes pentru public, care a devorat cu aviditate poveștile din viața sa amoroasă. Prima lui căsătorie a fost cu Tatiana Iekel, în anii ’60, din care a rezultat un fiu, Florin Jr. Despărțirea lor a fost marcată de mărturisirile tulburătoare ale Tatianei, care a declarat că actorul s-a îndrăgostit de toate partenerele sale de scenă.

Otilia Barbath a fost următoarea mare iubire a lui Piersic, care l-a părăsit când a descoperit că acesta o înșela cu o studentă de la Teatru, Gabriela Vlad, o frumoasă tânără care ulterior a emigrat în Israel. Apoi, Piersic s-a căsătorit cu Anna Szeles, cu care a avut un alt fiu, Daniel. Însă și această căsătorie a avut un sfârșit dureros, Anna obținând divorțul și plecând cu fiul lor în Ungaria.

Florin Piersic a avut o viață amoroasă controversată

A treia căsătorie a fost cu Ana Török, o clujeancă fără legătură cu lumea artistică. Relația lor s-a întins pe parcursul a șapte ani înainte de a ajunge la căsătorie în 1993. Totuși, Piersic nu a ascuns niciodată atracția sa pentru femeile unguroaice.

Pe lângă căsătorii, viața amoroasă a lui Piersic a fost presărată și cu alte relații notabile, precum cea cu Angela Similea, considerată la vremea respectivă o „relație interzisă”, dat fiind faptul că ambii erau căsătoriți. De asemenea, se vorbea și despre o posibilă relație cu partenera sa de platou, Marga Barbu, soția scriitorului Eugen Barbu.

Te-ar putea interea și: Care este diferența de vârstă dintre Florin Piersic și soția lui. Marele actor a avut o slăbiciune pentru femeile frumoase

Printre toate aceste căsătorii și relații, una dintre cele mai semnificative a fost cea cu actrița Gabriela Werner, cu care Piersic a avut o relație stabilă și durabilă. Aceștia s-au întâlnit în 1974, în timpul despărțirii de Tatiana Iekel, și au rămas împreună până în 1983, chiar și pe durata căsătoriei lui Piersic cu Anna Szeles.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Copilul care a ajuns să „cucerească” toate femeile din Romania și nu numai. Tragediile și viața fulminantă ale celui mai iubit actor, Florin Piersic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă