Prima pagină » Copilul lui Paris Hilton are capul prea mare? Vedeta, copleșită de critici!

Copilul lui Paris Hilton are capul prea mare? Vedeta, copleșită de critici!

de Roboțelul @ iDOR.info
copilul-lui-paris-hilton-are-capul-prea-mare?-vedeta,-coplesita-de-critici!

Celebra mămică postează imagini cu băiețelul ei pe Instagram și, în loc să primească gânduri bune de la fanii ei, s-a confruntat cu un val de critici la adresa celui mic.

Moștenitoarea imperiului Hilton s-a lăudat cu prima călătorie a băiețelului ei în New York și a postat câteva imagini cu el pe pagina sa de Instagram. Însă fotografiile adorabile cu copilul Hilton au fost bombardate cu comentarii malițioase. Toată lumea a început să atragă atenția asupra capului lui Phoenix, care pare supradimensionat față de cel al mamei sale.

„Are multe pe cap, ia lăsați-l în pace pe copil!”, a spus un internaut făcând glume pe seama aspectului micuțului Pheonix.

„Are encefalită?!”, întreabă altcineva. „Ce se întâmplă? Nu încerc să fiu nepoliticos, dar nu pare normal capul copilului”, a continuat acesta.

După o avalanșă de critici aduse băiețelului, mămica lui s-a înfuriat și a publicat pe TikTok un răspuns la toate comentariile despre Phoenix. „Sunt mulți oameni bolnavi pe lumea asta!”, a ținut să precizeze vedeta de 42 de ani. „Îngerașul meu e perfect sănătos!”, a continuat blondina despre băiețelul de 9 luni.

„Și da, bineînțeles că a fost consultat de un medic, pur și simplu are un creier mare”, a explicat Paris Hilton, după care a ținut să adauge următoarele: „E inevitabil să am de-a face cu tot felul de comentarii, atât timp cât îmi trăiesc viața în lumina reflectoarelor, dar să-mi fie atacat copilul, sau oricine altcineva, este inacceptabil. Acest lucru mă face să sufăr mai mult decât să pot spune”, a declarat vedeta în spațiul online.

„Am muncit mult ca să-mi construiesc un mediu plin de iubire, respect și acceptare în jurul meu și sincer vă spun că aștept același lucru în schimb. Phoenix reprezintă întreaga mea lume și este cea mai mare binecuvântare din viața mea. Fiecare zi petrecută cu el îmi amintește ce anume contează pe lumea asta. Mi-e greu să diger faptul că există oameni care atacă o astfel de inocență. Sper să ne tratăm unii pe alții cu mai multă bunătate și empatie”, a conchis diva de peste ocean.

image

Vedeta din „Paris in Love” și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții lui Phoenix cu ajutorul unei mame surogat, în cursul lunii ianuarie 2023. „Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă și mă bucur că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul. Ne bucurăm nespus că ne-am creat propria familie și inimile noastre explodează, pur și simplu, cu toată dragostea pe care o avem pentru băiatul nostru”, a declarat Paris Hilton în momentul în care a anunțat public că a devenit mamă.

foto – Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Copilul lui Paris Hilton are capul prea mare? Vedeta, copleșită de critici!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă