Prima pagină » Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR. Alina Sorescu i-a luat locul: A fost rigidă ca o scândură

Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR. Alina Sorescu i-a luat locul: A fost rigidă ca o scândură

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-a-ajuns-daniela-nane-sa-fie-data-afara-de-la-tvr.-alina-sorescu-i-a-luat-locul:-a-fost-rigida-ca-o-scandura

Daniela Nane este considerată, la vârsta de 52 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. La 20 de ani, devenea prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie. Recent, pe pagina ei oficială de Facebook, actrița a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Ce mulți români au uitat, este faptul că Daniela Nane a prezentat cândva o celebră emisiune. Însă, la scurt timp, a fost dată afară de TVR. Care a fost motivul?

Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR / foto: Arhiva Click!

Cu mulți ani în urmă, prima „Miss România” după Revoluție prezenta o celebră emisiune. Mai exact, în anul 2008, Daniela Nane, împreună cu Iulian Vrabete, membru al formației Holograf, erau prezentatorii primei semifinale a selecţiei naţionale pentru Eurovision, eveniment care a fost difuzat în direct la TVR 1 și a avut loc pe data de 9 februarie 2008.

De ce a fost dată afară Daniela Nane de la TVR

Însă, la scurt timp, șefii din Televiziunea națională au hotărât să pună capăt suferinței telespectatorilor și au concediat-o pe actriță, iar în locul ei a fost pusă cântăreața Alina Sorescu. Care a fost motivul din spatele acestei decizii? Se pare că Daniela Nane nu a fost pregătită să prezinte o emisiune televizată, considerând-o o misiune extrem de dificilă pentru ea. Astfel, din cauza lipsei de pregătire și a numeroaselor greșeli de exprimare, artista a fost dată afară.

Martorul unei serii de bâlbâieli și perle a fost chiar colegul ei, Iulian Vrabete. Din cauza prestației sale, prezentatoarea a stârnit pe diverse forumuri și bloguri reacții care mai de care mai răutăcioase și a fost numită „cea mai proastă prezentatoare”, deoarece „a fost rigidă ca o scândură”, potrivit cancan.ro.

În ciuda faptului că artista ar fi trebuit să modereze și cea de-a doua semifinală a concursului, în ultima secundă, conducerea postului au pus-o în locul ei pe artista Alina Sorescu, care avea mai multă experiență în televiziune.

Și Berbi Barbera, care se va afla în „camera verde”, a concurenților, de unde oferea toate detaliile din culise, a fost eliberat din chinurile prezentării, iar misiunea i-a revenit Iulianei Marciuc.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR. Alina Sorescu i-a luat locul: A fost rigidă ca o scândură

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă