Prima pagină » De ce a ajuns Prințul Harry să-l înjure pe Regele Charles, la telefon. De la ce a pornit scandalul

De ce a ajuns Prințul Harry să-l înjure pe Regele Charles, la telefon. De la ce a pornit scandalul

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-a-ajuns-printul-harry-sa-l-injure-pe-regele-charles,-la-telefon.-de-la-ce-a-pornit-scandalul

După luni de tensiune și dezvăluiri incendiare în familia regală britanică, pare că există șanse de reconciliere între Prințul Harry și Regele Charles al III-lea, mai ales că acesta s-a grăbit să ajungă în Marea Britanie, după ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer. Și totuși, nu mulți pot uita episodul în care Ducele de Sussex și-ar fi înjurat tatăl, după cum reiese în cartea intitulată „Regele nostru”, a comentatorul regal Robert Jobson.

De ce l-a înjurat Prințul Harry pe Regele Charles, la telefon / foto: GettyImages

Deși acum Prințul Harry (39 de ani) și Regele Charles al III-lea (75 de ani) depun eforturi semnificative pentru o posibilă împăcare, după luni de tensiune și dezvăluiri incendiare despre familia regală britanică, se pare că Ducele de Sussex nu a fost întotdeauna atât de fericit să poarte o discuție cu tatăl său.

De ce l-a înjurat Prințul Harry pe Regele Charles

Robert Jobson, corespondentul regal, a făcut dezvăluiri halucinante în cartea sa „Regele nostru”. Potrivit acestuia, Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon într-o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile fiului său. „Prințul Charles a încetat pur și simplu să primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut bani în mod repetat”, a detaliat Robert Jobson deteriorarea relației dintre cei doi în cartea sa, anul trecut, relatează adevărul.ro.

De asemenea, acesta a menționat faptul că însuși regretată regină l-ar fi întrebat pe Charles de ce nu a cedat, iar el i-a răspuns că nu este o bancă. Ducele de Sussex ar fi contactat-o și pe Regina Elisabeta a II-a pentru a discuta despre situația financiară, însă suverana Marii Britanii nu a dorit să facă prea multe comentarii.

Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”, a spus o sursă, în carte.

Mai mult decât atât, Prințul Harry s-a „înfuriat” pentru că tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale. Atunci și-ar fi anunțat tatăl că se va însura cu actrița.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce a ajuns Prințul Harry să-l înjure pe Regele Charles, la telefon. De la ce a pornit scandalul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă