Prima pagină » Cum arată laptop-ul transparent pregătit de Lenovo pentru MWC 2024

Cum arată laptop-ul transparent pregătit de Lenovo pentru MWC 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-arata-laptop-ul-transparent-pregatit-de-lenovo-pentru-mwc-2024

Au început pregătirile pentru MWC 2024, conferinţa tech din Barcelona, care ne aduce lansări de telefoane, tablete, gadgeturi de tot soiul. Pe lista se află în acest an şi un laptop transparent de la Lenovo, dar şi o tabletă numită Lenovo Tab Plus. Le vedeţi mai jos.

Lenovo Tab Plus va avea o „buză” ceva mai groasă în zona de jos a ecranului, faţă de alte tablete. Asta în vreme ce laptopul transparent va avea un ecran cu muchii invizibile. Ideea de gadgeturi transparente nu e nouă şi am văzut deja televizoare transparente de la LG şi Samsung, plus acele experimente de la Sony Ericsson/Xperia acum vreo 10 ani. Inclusiv un Xperia Arc avea o porţiune transparentă.

Formatul acestui laptop Lenovo duce cu gândul la un Yoga Book şi mă aştept ca ambele părţi ale laptopului să accepte input tactil. Componentele principale sunt în zona de sub „bărbie”, unde nu e transparent device-ul. Nu avem specificaţii, dar ştim că laptopul rulează Windows 11 şi urmează limbajul de design clasic Lenovo. Pare să fie un laptop dual screen, cum e popular în ultima vreme şi la ASUS de exemplu.

Lenovo Tab Plus

Pe lângă aceste produse, Lenovo mai aduce la MWC şi un Lenovo ThinkBook G14, 2 în 1 tableta şi laptop, dar şi un ThinkPad T16 de 16 inch, plus un ThinkVison M14T Gen 2, care suporta şi input de la stylus.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum arată laptop-ul transparent pregătit de Lenovo pentru MWC 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă