Prima pagină » Cum o surprinde Silviu Țolu pe Lili Sandu. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor: „Datorită lui sunt în culmea fericirii”

Cum o surprinde Silviu Țolu pe Lili Sandu. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor: „Datorită lui sunt în culmea fericirii”

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-o-surprinde-silviu-tolu-pe-lili-sandu.-prezentatoarea-a-facut-dezvaluiri-despre-relatia-lor:-„datorita-lui-sunt-in-culmea-fericirii”

Cum o surprinde Silviu Țolu pe Lili Sandu. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor: „Datorită lui sunt în culmea fericirii”

Lili Sandu a dezvăluit cum o surprinde partenerul ei, Silviu Țolu.

Cum o surprinde Silviu Țolu pe Lili Sandu. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor:

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Thomas Jay, de care vorbesc cu foarte multă mândrie și emoție.

Într-un interviu acordat recent, Lili Sandu a vorbit despre dinamica din relația lor de cuplu și a dezvăluit cum e surprinsă de către partenerul ei de viață.

„Silviu nu încetează să mă surprindă. Fie că este vorba despre o vacanță, un obiect pe care mi-l doream sau un simplu gest frumos și tandru, el chiar este omul surprizelor. Atitudinea lui grijulie mă face să mă simt ca în al nouălea cer. Datorită lui sunt în culmea fericirii, chiar și după atâția ani de relație”, a declarat Lili Sandu pentru ciao.ro

Lili Sandu se bucură din plin de toate momentele prețioase pe care le petrece împreună cu fiul ei, Thomas Jay. 

„Viața de mămică este la fel de frumoasă ca până acum. Zilnic învăț ceva nou, mă bucur de fiecare moment petrecut cu Thomas și trecem împreună prin toate etapele copilăriei. Totuși, mi se pare incredibil cât de repede trece timpul. Parcă aș vrea să existe un buton de pauză, pentru a-l apăsa și a mă bucura și mai mult de toate clipele trăite alături de fiul meu. Deja este băiat mare și nici nu știu cum am ajuns în acest punct! Parcă ieri era un bebeluș… Cu omulețul ăsta mic îmi scriu cele mai frumoase file în jurnal”, a mai spus Lili Sandu pentru sursa menționată. 

Lili Sandu nu a ascuns până acum faptul că a trecut și printr-o serie de momente mai puțin plăcute în relația cu Silviu Țolu. Amândoi au reușit în cele din urmă să gestioneze acele clipe și să învețe de pe urma lor. 

„Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți în viață, iar într-o familie greutățile lui devin și greutățile ei și invers. Însă eu și Silviu am știut întotdeauna cum să trecem peste momentele dificile, situațiile de criză sau clipele mai puțin fericite. Niciodată nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde pe Silviu. Mereu am știut să gestionăm momentele dure și să ne aducem aminte că suntem o echipă, nu doi adversari. Ne putem baza unul pe celălalt, indiferent de gravitatea situației”, a declarat Lili Sandu pentru VIVA!

În ceea ce privește momentele romantice din cuplu, Lili Sandu a mărturisit că ea și partenerul ei acordă multă atenție acestor aspecte. 

„Sincer, cred că suntem la fel de romantici. Ne place să fim atenți la nevoile și dorințele celuilalt, să ne răsfățăm, să ne facem surprize plăcute unul altuia și să ne reamintim cât de mult ne iubim și însemnăm unul pentru celălalt ori de câte ori avem ocazia. Deși adorăm să ne petrecem timpul în trei, apreciem o escapadă romantică, o plimbare prin parc, un film urmărit împreună, pe canapea. O surpriză inedită a fost cea pe care Silviu mi-a făcut-o de ziua mea de naștere, când m-a dus în locul în care am avut prima noastră întâlnire. Imediat cum am terminat live-ul de la „Vorbește Lumea”, am fugit către aeroport… și duși am fost!”, a mai spus Lili Sandu pentru VIVA!

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum o surprinde Silviu Țolu pe Lili Sandu. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația lor: „Datorită lui sunt în culmea fericirii”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă