Prima pagină » Cum vor Ducii de Sussex să-și acopere cheltuielile de 20 de milioane $ pe an: se oferă de închiriat!

Cum vor Ducii de Sussex să-și acopere cheltuielile de 20 de milioane $ pe an: se oferă de închiriat!

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-vor-ducii-de-sussex-sa-si-acopere-cheltuielile-de-20-de-milioane-$-pe-an:-se-ofera-de-inchiriat!

Stilul de viață al Prințului Harry și al lui Meghan Markle costă câte 20 de milioane de dolari anual, lucru care nu e trecut deloc cu vederea la Palatul Buckingham. În ciuda cheltuielilor extravagante ale Ducilor de Sussex, Prințul William îi cere Regelui Charles să le acopere cheltuielile celor doi soți regali de teamă ca aceștia să nu devină… „regali de închiriat”.

Se pare că Meghan și Harry sunt în stare de orice doar ca să-și mențină stilul de viață luxos pe care-l au în Montecito. Când au părăsit familia regală britanică, perechea regală a spus sus și tare că își dorea independența financiară, lucru care nu e chiar atât de ușor de menținut când sunt cheltuieli mari…

Ducii de Sussex trebuie să-și plătească singuri paza lor acum, lucru care era achitat de contribuabilii britanici pe vremea când făceau parte din familia regală. De asemenea, ei au o casă de 14,6 milioane de dolari în Montecito pe care trebuie s-o întrețină și să plătească tot ce au de plătit la ea.

Perechea regală a angajat o echipă mare de bodyguarzi pentru a le păzi casa și lucrează îndeaproape cu nimeni alții decât fostul bodyguard al lui Barack Obama, Christopher Sanchez, și cu Christopher Keenan, care a păzit-o pe Hillary Clinton. 

Expertul regal Matt Wilkinson susține că există emoții la palat în privința felului în care Prințul Harry și Meghan Markle vor continua să facă rost de bani pentru a se întreține.

Cheltuieli mari

„Au evadări costisitoare, plăți mari cu securitatea, credit ipotecar, totul e impresionat de mare la ei. Când am vorbit cu oameni din SUA, ne-au spus că Meghan și Harry sunt obsedați de siguranța lor și că nu vor să locuiască într-o casă mai mică, pentru că adoră casa în care stau acum”, a dezvăluit editorul regal de la The Sun.

„Ipoteca e de 9,5 milioane de dolari, atât au de plătit pentru casă, iar Harry a avut bani de la Spotify și de la Netflix. Dar există griji mari la Palatul Buckingham despre ce o să se întâmple după ce acești bani se consumă… și cum o să facă rost de alți bani prin alte părți”, a continuat sursa regală.

image

În același timp, Katie Nicholl, editorul regal de la Vanity Fair a declarat: „Am vorbit cu cineva din Montecito care mi-a spus că, la felul în care trăiesc ei, îi costă 20 de milioane de dolari pe an pentru a se întreține”.

Ei bine, grijile de la palat sunt legate de faptul că Meghan și Harry pot deveni „regali de închiriat”, motiv pentru care Prințul William i-a pus în vedere tatălui său, Regelui Charles al III-lea, că ar fi o idee bună să îi suporte familia regală stilul de viață american al lui Harry.

Se oferă să fie închiriați

Adevărul e că exact asta încep să devină Meghan și Harry – acei membri ai unei familii regale care se oferă pe ei înșiși la diverse evenimente și vizite mai mult sau mai puțin însemnate, în schimbul unor bani, evident. Cu alte cuvinte, se oferă să fie „închiriați”.

Ducii de Sussex încearcă din răsputeri să facă rost de bani pentru a-și menține stilul de viață actual. Astfel, au făcut o vizită neașteptată în Jamaica, pentru a participa la premiera filmului Bob Marley: One Love, la invitația Paramount Pictures, și acum se așteaptă ca o colaborare între Paramount și ei să iasă la iveală.

Mai multe pentru tine…

Meghan Markle și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Totuși, dacă vizita lor în Jamaica a născut asemenea controverse – din cauza faptului că Meghan și Harry s-au pozat cu prim-ministrul jamaican, un anti-monarhist convins – la ce să ne așteptăm oare în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat de la ducii ahtiați după bani?

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica

Imaginea 1/14: Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica

foto – GettyImages, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum vor Ducii de Sussex să-și acopere cheltuielile de 20 de milioane $ pe an: se oferă de închiriat!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă