Prima pagină » Ducii de Sussex învinși și epuizați, după ce au aruncat monarhia britanică în fața trenului

Ducii de Sussex învinși și epuizați, după ce au aruncat monarhia britanică în fața trenului

de Roboțelul @ iDOR.info
ducii-de-sussex-invinsi-si-epuizati,-dupa-ce-au-aruncat-monarhia-britanica-in-fata-trenului

Vizita Prințului William în SUA este, indubitabil, un succes. Nu același lucru se poate spune desprea vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Războiul cumnaților regali s-a sfârșit! Învingătorii au fost anunțați, ce se alege de perdanți?

Prințul Harry și Meghan Markle „au pierdut războiul” cu Kate și Prințul William, potrivit comentatorului regal Daniela Elser.

Cuplul este în conflict cu Familia Regală de ani de zile, iar ruptura lor a devenit mai evidentă ca oricând, în ultimele luni.

Aparițiile dezbinate și aproape lipsite de orice comunicare au arătat doar cât este profundă tensiunea dintre cele două părți. Doamna Elser e acum de părere că Ducii de Sussex au pierdut războiul, după ce i-au aruncat practic pe William și Kate în fața trenului! Ca pe întreaga monarhie, de altfel. Experta regală susține că deși cuplul format din Harry și Meghan Markle poate că a câștigat câteva bătălii, au pierdut iremediabil respectul oamenilor. Și nu doar al celor care locuiesc în Marea Britanie, ci și a celor aflați în  America.

Daniela Elser a tunat și a fulgerat în editorialul său pentru news.com.au. ”Ducii de Sussex sunt acum învinși și epuizați, după ce au aruncat monarhia britanică și pe William și Kate ”în fața trenului”. Au vrut să cucerească America prin înjunghierea monarhiei, poate că au câștigat câteva meciuri, dar într-un final, au pierdut războiul.

Meghan Harry Ducii de Sussex, 12 septembrie 2023, Profimedia

Imaginea 1/5: Meghan Harry Ducii de Sussex, 12 septembrie 2023, Profimedia

Prinții de Wales, asemenea lui Lazăr, s-au ridicat din nou și din nou. Validarea lor inclusiv în SUA este indubitabilă. Prințul William a strălucit la New York și a arătat că educația și buna creștere triumfă. Vizita oficială a Prințului moștenitor este echivalentul unui golden buzz, care îl duce direct în finală, în timp ce Harry a rămas blocat undeva pe la jumătatea drumului.”

Se pare că Ducii de Sussex au mari greutăți în a-și reabilita numele în UK. Meghan Markle a început să evite cu orice preț să mai pășească pe teritoriu britanic, în timp ce Harry probabil că nu va fi la fel de sonor ca William nici dacă ar lansa volumul doi al autobiografiei ”Rezervă”.

Foto: Getty și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ducii de Sussex învinși și epuizați, după ce au aruncat monarhia britanică în fața trenului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă