Prima pagină » Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

de Roboțelul @ iDOR.info
cursuri-de-prim-ajutor-in-beica-de-jos-–-stiri-din-mures,-stiri-targu-mures-–-liderul-presei-muresene

Home / Sanatate / Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos

redactia 24 februarie 2024 Sanatate, Slider, Social 74 Vizualizate

În perioada 17- 18 februarie 2024, Promotorul de Proiect ”Sate Sănătoase” – Primăria Comunei Beica de Jos, a fost gazda a doi medici de medicină de urgență din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de către Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos, voluntari în cadrul Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Mureș și directorul acesteia, Magda Bercea, au ținut cursuri teoretice și practice pe temele ”Prim ajutor”, ” Prevenție și pregătire pentru dezastre”.

”Scopul principal al activității este de a forma specialiști din categoria: polițiști locali, cadre didactice din cele două comune Beica de Jos și Chiheru de Jos, precum și persoane din echipa proiectului în conformitate cu acțiunile de prevenție din cadrul proiectului în cadrul activității: A.7.

Activitățile de formare specialiști medicali/ sociali, echipă proiect și cadre didactice, precum și acreditarea UAT Beica de Jos ca furnizor de servicii de îngrijire paliativă”, a explicat primarul comunei Beica de Jos.

Activitatea s-a derulat în cadrul „AP1.13 “Sate Sănătoase” Apelul de proiecte Nr. 1 “Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romi”, program coordonat de Ministerul Sănătății și derulat în parteneriat cu Primăria Comunei Beica de Jos, apel finanțat în cadrul Programului “Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

Alex TOTH

Etichetesate sanatoase beica de jos

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

Clean-up. Curajul Mădălinei

Povestea lui Mircea

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

Transilvania Business:

De asemenea, verificati

Premierul României, compliment politic pentru Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș

Distribuie Prim-ministrul României și președintele Partidului Social Democrat, Ion-Marcel Ciolacu, a participat vineri, 23 februarie, …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type