Prima pagină » Discounter german, în criză: mai multe magazine vor fi închise – Ziarul Românesc

Discounter german, în criză: mai multe magazine vor fi închise – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
discounter-german,-in-criza:-mai-multe-magazine-vor-fi-inchise-–-ziarul-romanesc

14/02/2024 11:56 – ACTUALIZAT 15/02/2024 16:58

Trăim într-o perioadă a cumpărăturilor online, când companiile depun în mod repetat faliment, iar magazinele dispar treptat din peisajul urban. Acum un discounter german trebuie să ia măsuri drastice pentru a ieși din criză. Problemele financiare îl obligă să închidă mai multe sucursale în Germania. În plus, gama va fi probabil redusă semnificativ. (Continuă după fotografie)
Citiți și ► Angajații unui mare lanț de supermarketuri intră vineri în grevă. În multe magazine nu veți putea face cumpărături

Clienții pot cumpăra produse de papetărie, de uz casnic și de curățenie la prețuri reduse la discounter Kodi, dar problemele financiare actuale ar putea însemna schimbări profunde pentru companie. Potrivit rapoartelor, multe magazine sunt pe cale să se închidă și vor avea lor chimbări drastice. Potrivit informațiilor de la „Lebensmittel Zeitung”, compania se află în prezent într-un proces de transformare complet. (Continuă după fotografie) Citiți și ► Gigantul cosmeticelor, în pragul falimentului: sute de magazine riscă să fie închise

Pe fondul presiunii concurențiale tot mai mari, inclusiv din partea concurentului Action, Kodi are probleme. O colaborare cu consultantul în restructurare Christian Müller și fostul manager Tedi Cathleen Clasen, care preia un post nou creat de director de vânzări, este acum menită să salveze afacerea de familie. O parte cheie a acestui proces de schimbare este revizuirea gamei de produse. Se pare că Kodi plănuiește să își reducă gama fixată anterior de aproximativ 3.500 de articole și să importe mai multe produse. (Continuă mai jos)

Cu toate acestea, există și părți întunecate ale acestui proces. Unele sucursale, în special în regiunea Frankfurt, se confruntă cu închiderea. Aceste filiale, care au fost deschise în timpul pandemiei de Corona, nu sunt profitabile din cauza chiriilor mari. Cu toate acestea, conform informațiilor privilegiate, Kodi nu dorește să se retragă complet din zona Rin-Main. Potrivit unor informații recente, Kodi este în prezent în discuții cu retailerul de articole speciale Jawoll din nordul Germaniei. Ambele companii nu au comentat încă oficial posibilele planuri, conform Chip.de.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Discounter german, în criză: mai multe magazine vor fi închise – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google