Prima pagină » Nu mulți o cunosc, deși vine la evenimente cu familia regală. Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret

Nu mulți o cunosc, deși vine la evenimente cu familia regală. Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret

de Roboțelul @ iDOR.info
nu-multi-o-cunosc,-desi-vine-la-evenimente-cu-familia-regala.-lady-sarah-chatto,-fiica-printesei-margaret

Lady Sarah Chatto este singura fiică a regretatei Prințese Margaret, sora cea mică a Reginei Elisabeta. Este, totodată, verișoara Regelui Charles și mătușa Prinților William și Harry.

O prezență discretă la evenimentele regale, Lady Sarah Chatto este mai puțin cunoscută decât membrii regali activi ai familiei britanice.

Pe lângă legăturile directe de rudenie, Lady Sarah Chatto este și nașa Prințului Harry. Preferă să fie cât mai discretă posibil și nu seamănă deloc cu exuberanta sa mamă, Prințesa Margaret, o pasionată de petreceri, modă, țigări și cocteiluri!

Prințesa Margaret cu cei doi copii ai săi, David și Sarah, Getty Images jpg

Singura fiică a Prințesei Margaret și a soțului ei Anthony Armstrong-Jones, primul conte de Snowdon, are acum 59 de ani. A venit pe lume după fratele ei, David Armstong-Jones, acum al 2-lea conte de Snowdon. El s-a născut în 1961 și după trei ani a venit pe lume și Sarah. Dar cum căsnicia dintre  Margaret și Anthony a fost zguduită de infidelitate, sora Reginei Elisabeta s-a despărțit de soț și au divorțat la începutul anilor 1970.

Oricum, Margaret nu a pășit liniștită în acel mariaj, căci marea sa iubire nu a putut fi concretizată într-o căsnicie, așa cum și-ar fi dorit. Îl iubise nebunește pe un angajat de la Palat, însă statutul civil al aceluia nu a fost propice legăturii amoroase. Regina Elisabeta n-a dorit în ruptul capului ca sora sa cea mică să se mărite cu un bărbat divorțat. Era, pur și simplu, inacceptabil!

Lady Sarah, care se află pe locul 28 în ordinea succesiunii la tron, a crescut cu o pasiune pentru arte.

Lady Sarah Chatto, Foto Getty Images

Imaginea 1/5: Lady Sarah Chatto, Foto Getty Images

Mai multe pentru tine…

A studiat la Școala de Artă Camberwell, precum și la Școlile Academiei Regale. Până în prezent, ea este vicepreședintele Baletului Regal.

Verișoara Regelui Charles își asumă îndatoririle regale! Lady Sarah a fost văzută la evenimente și sărbători regale de-a lungul anilor, cum ar fi evenimente jubileare, nunți și, cel mai recent, plimbarea anuală de Crăciun a familiei regale la Biserica Sf. Maria Magdelene din Sandringham. Ea este adesea însoțită de soțul ei și de cei doi fii ai lor mari. Nu multă lume o cunoaște însă.

Lady Sarah Armstrong-Jones și-a cunoscut soțul, pe Daniel Chatto, în timp ce făcea o călătorie în India, cu tatăl ei.

Daniel este un fost actor, provine dintr-o familie de actori și lucrează ca artist.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nu mulți o cunosc, deși vine la evenimente cu familia regală. Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă