Prima pagină » Dua Lipa, răvășitoare alături de noul ei iubit, într-o rochie mulată. Ea și Callum Turner se întâlnesc de câteva luni

Dua Lipa, răvășitoare alături de noul ei iubit, într-o rochie mulată. Ea și Callum Turner se întâlnesc de câteva luni

de Roboțelul @ iDOR.info
dua-lipa,-ravasitoare-alaturi-de-noul-ei-iubit,-intr-o-rochie-mulata.-ea-si-callum-turner-se-intalnesc-de-cateva-luni

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner, au părut extrem de îndrăgostiți duminică seară, când au fost surprinși în timp ce plecau de la petrecerea organizată după decernarea premiilor BAFTA.

Cântăreața în vârstă de 28 de ani și actorul, în vârstă de 34 de ani, au fost fotografiați în timp ce se țineau de mână când se îndreptau spre mașină.

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner / Profimedia Images

Citește și: Dua Lipa, răvășitoare și plină de senzualitate într-o rochie spectaculoasă pe care și-a asortat-o cu părul, la premiera „Argylle”

De asemenea, aceștia au fost fotografiați și în momentul în care s-au urcat într-o mașină, ei fiind surprinși când se priveau și își zâmbeau, semn că sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner / Profimedia Images

Interpreta piesei „Levitating” a fost în centrul atenției întrucât a ales să poarte o rochie neagră, mulată pe corp, care a fost pusă în valoare de dantela prin care i se puteau întrezări picioarele.

De asemenea, ea a ales să-și completeze outfitul cu un colier supradimensionat și cercei mari, iar părul și l-a purtat perfect întins.

Citește și: Dua Lipa a purtat o rochie atât de strâmtă la Globurile de Aur, încât nici nu a putut sta pe scaun. Încercarea nereușită a amuzat-o

La rândul lui, Callum a mizat pe un costum clasic, negru, pe care l-a completat cu o cămașă albă și cu o cravată.

De la începutul lunii ianuarie, starul pop se iubește cu actorul Callum Turner. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional pe balconul unui restaurant japonez, după o cină romantică la Hollywood.

Cine este noul iubit al artistei Dua Lipa

Citește și: Motivul pentru care Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora. Un apropiat a rupt tăcerea: „E foarte hotărâtă”

Callum Turner are 34 de ani. E cunoscut din două filme „Fantastic Beasts”, iar acum, pe lângă „Masters of The Air”, joacă în pelicula regizată de George Clooney, „The Boys in the Boat”. Actorul a avut o relație de câțiva ani cu Vanessa Kirby.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dua Lipa, răvășitoare alături de noul ei iubit, într-o rochie mulată. Ea și Callum Turner se întâlnesc de câteva luni

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă