Prima pagină » Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: „Mă chinui de 5 minute să zic ceva”

Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: „Mă chinui de 5 minute să zic ceva”

de Roboțelul @ iDOR.info
lora,-ravasitoare-intr-o-tinuta-curajoasa,-cu-transparente-si-latex.-fanii,-total-cuceriti:-„ma-chinui-de-5-minute-sa-zic-ceva”

Sigură pe ea, frumoasă, senzuală și misterioasă, Lora știe cum să-și pună în valoare atuurile indiferent că este pe scenă sau în afara ei. Solista i-a surprins pe fani cu cele mai noi ipostaze în care s-a filmat și pozat.

Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, într-o ținută din transparențe și latex, Lora s-a filmat în oglindă din toate unghiurile, dar s-a lăsat pozată și întinsă pe scări. Într-un palton din piele lăcuită, o salopetă transparentă, un body strâns pe corp și pantofi cu tocuri înalte și vârf ascuțit, blonda a bifat o apariție îndrăzneață și jucăușă.

Citește și: Lora, senzualitatea în persoană. Ciorapi cu portjartier, fustă mini și corset, un trio “periculos”, care i-a încântat fanii

lora

Lora / Foto: Instagram

„Mă chinui de 5 minute să zic ceva. O tai simplu: ești superbă”; „Foarte frumoasă, sexy și elegantă”; „Foarte frumoasă din cap până-n picioare”; „Zeița frumuseții”; „Arăți superb”; „Definiția senzualității” – i-au scris câțiva dintre admiratorii care s-au declarat pur și simplu cuceriți de apariția preferatei lor.

Are sau nu Lora operații estetice?

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine.

Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta”, a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019. Lucrurile au rămas valabile și astăzi.

Citește și: Lora, jucăușă în piscină, într-un costum de baie alb, care i-a pus în valoare senzualitatea. Nu au lipsit nici privirile seducătoare

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: „Mă chinui de 5 minute să zic ceva”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă