Prima pagină » E timpul ca Harry să înceteze văicărelile. Avertismentul dur pe care i-l face un apropiat

E timpul ca Harry să înceteze văicărelile. Avertismentul dur pe care i-l face un apropiat

de Roboțelul @ iDOR.info
e-timpul-ca-harry-sa-inceteze-vaicarelile.-avertismentul-dur-pe-care-i-l-face-un-apropiat

Este departe de a fi o victimă, așa cum pare. Un fost prieten de-ai Prințului Harry este cât se poate de acid la adresa mezinului regal.

Nu e un secret pentru nimeni, Prințul Harry s-a îndepărtat considerabil de familia de origine. Mezinul Regelui Charles are din ce în ce mai puțini adepți și din ce în ce mai mulți oameni care-i contestă rebeliunea.

Prințul Harry a profitat de pe urma dramei sale de familie, Ducele de Sussex s-a plâns prea mult de copilăria sa în autobiografia Rezervă.

După ce Harry a făcut mai multe afirmații dure legate de familia regală, un vechi prieten de-ai săi spune că e foarte dezamăgit de comportamentul fondatorului Jocurilor Invictus.

REZERVĂ, volumul de memorii al prințului Harry Sursa foto Editura Nemira

„Serios, este cazul să-ți revii! Nu ești o victimă și ai un rol nobil, duci făclia Invictus mai departe. Este total nepotrivit ce faci tu acum, ce cauzezi familiei tale”, a scris bărbatul care odinioară îi era prieten lui Harry, sub într-o notă sub pseudonimul Edward Charles Featherstone.

Ducii de Sussex i-au descris pe cei din familia Windsor ca pe niște bigoți intoleranți cu soția sa Meghan Markle, din cauza etniei și naționalității sale. Acuzațiile lor au primit un răspuns elegant de la Palat, printr-o declarație scurtă: ”Amintirile fiecăruia pot varia.”

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica (4) jpg

Sursa a dezvăluit ulterior că nu a decis pe ce platformă vrea să-și transmită mesajul.

„Poate va apărea pe site-ul H2Z sau pe site-ul Rude Chronicles, poate o fac ceva mai optimist sau chiar direct în LA Times, rămâne de văzut. Dar, la un moment dat, probabil că voi publica scrisoarea respectivă.” a explicat bărbatul.

Fostul apropiat al fratelui Prințului William dorește clar să îi transmită un mesaj lui Harry, oarecum enervat de efervescența lui continuă de a se revolta împotriva rudelor de sânge, deși fanii regali consideră că sângele apă nu se face și că Harry ar trebui să încerce să revină la sentimente mai bune.

Poate fi și deranjat de răceala de la Palat. Poate că Harry și-ar dori mai mult să simtă că e apreciat. Adică așa cum se simte în familia pe care și-a clădit-o cu Meghan.

Foto: Profimedia și Getty Images






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E timpul ca Harry să înceteze văicărelile. Avertismentul dur pe care i-l face un apropiat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă