Prima pagină » Energicul Prinț Harry! La doar câteva ore după întrevederea din Anglia cu regele, apare pe scenă în Vegas

Energicul Prinț Harry! La doar câteva ore după întrevederea din Anglia cu regele, apare pe scenă în Vegas

de Roboțelul @ iDOR.info
energicul-print-harry!-la-doar-cateva-ore-dupa-intrevederea-din-anglia-cu-regele,-apare-pe-scena-in-vegas

Ducele de Sussex nu contenește să ne uimească! Prințul Harry pare că le poate face pe toate și poate fi peste tot. Neobosit, mezinul regal a câștigat mult la capitolul popularitate după cel mai recent episod regal!

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

Perspectiva oamenilor începe să se schimbe, odată cu evidenta îngrijorare a Prințului Harry pentru sănătatea tatălui său. Viteza cu care s-a îmbarcat înspre Londra denotă cât este de atașat de familia sa, de fapt. Dincolo de reproșurile pe care le-a făcut constant, Harry dovedește încă o dată că este un bărbat pe care te poți baza.

Din păcate, toată familia regală l-a făcut să se simtă nedorit. Nimeni nu l-a invitat să rămână. A venit ca un musafir și a plecat după o întrevedere cu părintele său, care n-a durat nici măcar o oră.

Harry la aeroport

Imaginea 1/5: Harry la aeroport

Fratele său nici măcar nu a schițat vreun gest că l-ar aprecia în preajma sa, deși cu siguranță Ducele de Sussex și-a fi vizitat cumnata bolnavă, dacă ar fi fost lăsat.

Ei bine, nu contează, căci Harry este campion să facă naveta SUA-Marea Britanie. Și nici nu-l obosește drumul, căci de îndată ce a revenit pe continentul american, a și fost văzut la un eveniment din Las Vegas!

Prințul Harry și-a făcut apariția surpriză la Las Vegas pentru a prezenta un premiu la NFL Honors 2024, joi seară, la doar câteva zile după ce tatăl său, regele Charles, a dezvăluit că suferă de cancer, un diagnostic care a chinuit mulți membri ai familiei regale.

Ducele de Sussex a apărut la eveniment pentru a-i oferi apărătorului lui Pittsburgh Steelers Cam Heyward premiul Walter Payton pentru Omul Anului.

Prințul Harry la Las Vegas, Profimedia

Imaginea 1/2: Prințul Harry la Las Vegas, Profimedia

Prezența Prințului Harry la ceremonie vine imediat după ce a întreprins o călătorie fulger în Marea Britanie. Miercuri, el a aterizat la Londra, după ce fusese văzut anterior în aeroportul din Los Angeles. Mezinul Regelui Charles și-a vizitat părintele bolnav la casa sa din Londra, Clarence House. Maiestatea Sa l-a așteptat anume pe fiul rătăcitor, au vorbit cca 45 de minute, după care monarhul s-a îndreptat cu limuzina înspre locația unde îl aștepta elicopterul, ca să-l ducă la Sandrigham, reședința regală unde a început deja tratamentul anticanceros.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Energicul Prinț Harry! La doar câteva ore după întrevederea din Anglia cu regele, apare pe scenă în Vegas

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google