Prima pagină » 2 Mesaje Importante ale BRD Romania pentru Clientii din Toata Romania

2 Mesaje Importante ale BRD Romania pentru Clientii din Toata Romania

de Roboțelul @ iDOR.info
2-mesaje-importante-ale-brd-romania-pentru-clientii-din-toata-romania

BRD Romania, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania la ora actuala, aduce in atentia noastra ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu felul in care ne putem folosi de platforma YOU pentru a ne administra banii pe care-i avem in conturi, iar totul in contextul in care mobile baking-ul devine tot mai important.

BRD Romania explica mai jos faptul ca daca folosim platforma YOU pentru a face tranzactii valutare, atunci avem un curs special pentru schimbul valutar RON-EURO si EURO-RON, indiferent unde ne aflam, beneficiind in aceeasi masura inclusiv de plati instant, card management si multe alte beneficii, totul de pe iPhone si Android.

Mai mult decat atat, cei de la BRD ne vorbesc despre faptul ca pentru companii exista posibilitatea de a folosi BRD EasyPOS, un sistem care permite incasarile de bani pentru vanzarea cu amanuntul, solutia oferita de catre banca permitand incasarile cu orice fel de carduri contactless, telefoane, smartwatch-uri, etc.

BRD vorbeste despre doua solutii mobile pe care le pot folosi clientii pentru a incasa bani, sau a isi administra conturile, ambele avand aplicatii disponibile, fie pentru iPhone si Android, sau doar pentru Android, asa ca ramane la atitudinea fiecaruia ceea ce vrea sa foloseasca pentru a se bucura de beneficii.

E atât de YOU să te relaxezi și să ai totul la un tap distanță. Cu YOU BRD, ai parte de curs valutar special RON-EUR | EUR-RON oriunde ai fi. Și tot de acolo faci și plăți instant, ai card management și multe alte beneficii. Hai să afli mai multe detalii aici și să descarci aplicația, dacă încă n-o ai.

BRD EasyPOS este cea mai avantajoasă soluție ca să încasezi banii direct pe telefon. Ai costuri mai mici, e prietenos cu mediul și îl poți lua cu tine peste tot. Descarcă EasyPOS din Google Play, activează-l în orice sucursală BRD și folosește-l ca pe un POS normal.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 2 Mesaje Importante ale BRD Romania pentru Clientii din Toata Romania

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă