Prima pagină » Glenn Close crede că Robin Williams ar fi fost și astăzi în viață dacă actorul Christopher Reeve ar mai fi trăit

Glenn Close crede că Robin Williams ar fi fost și astăzi în viață dacă actorul Christopher Reeve ar mai fi trăit

de Roboțelul @ iDOR.info
glenn-close-crede-ca-robin-williams-ar-fi-fost-si-astazi-in-viata-daca-actorul-christopher-reeve-ar-mai-fi-trait

Articol publicat 03 februarie 2024

Glenn Close este de părere că Robin Williams ar mai fi trăit și astăzi dacă bunul lui prieten, Christopher Reeve, nu ar fi murit. Actrița din „Fatal Attraction” a vorbit despre legătura strânsă pe care regretatul comedian și actorul din „Superman” au avut-o, în noul documentar „Super/Man: The Christopher Reeve Story”.

„Întotdeauna am simțit că dacă el, Chris, ar mai fi fost prin preajmă, Robin ar fi trăit și azi”, a spus vedeta în vârstă de 76 de ani, care a jucat alături de Williams în filmul din 1982, „The World Second to Garp”, transmite People.

gelnn close

Glenn Close. Profimedia

După decenii de luptă cu tulburarea bipolară și cu dependența de medicamente, Robin Williams s-a sinucis în 2014, la vârsta de 63 de ani.

Reeve a murit în 2004 din cauza unui stop cardiac, la vârsta de 52 de ani, la nouă ani după ce o leziune la măduva spinării, în urma unui accident de călărie, l-a lăsat paralizat.

Cei doi actori s-au împrietenit în 1973, după ce au studiat și au locuit împreună la Juilliard School din New York.

Close a povestit că Reeve a fost „îngrozit de ideea că ar putea muri în orice moment”, în urma accidentul său, iar prietenia sa strânsă cu Williams i-a dat putere.

În 2017, la gala fundației Christopher & Dana Reeve, Glenn a spus: „Prietenia lor, legătura lor a fost una de legendă. Nu numai că a rezistat, dar a devenit forța care i-a susținut pe amândoi”, potrivit ET News.

Close a declarat că i-a văzut pe Reeve și Williams „în vârful lumii”, în timpul prieteniei lor.

„Trăiau viața rapidă și nebună pe care industria noastră ți-o poate oferi când ajungi faimos peste noapte”.

Williams a fost informat că are boala Parkinson, lucru pe care l-a ținut secret, dar autopsia efectuată în urma decesului său a arătat că a fost diagnosticat greșit și că, de fapt, suferea de demența cu corpi Lewy.

Reeve avea 42 de ani, în 1995, când a rămas paralizat de la gât în jos, după ce a fost aruncat de pe un cal în timpul unei competiții în Virginia. A rămas de atunci blocat într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții.

Documentarul despre viața lui a avut premiera mondială pe 21 ianuarie la Festivalul de Film Sundance din 2024 din Park City, Utah.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Glenn Close crede că Robin Williams ar fi fost și astăzi în viață dacă actorul Christopher Reeve ar mai fi trăit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google